- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.661
Afiyet olsun, akşam gayet doyurucu ve sağlam olmuş, eleştiri olarak yazmadım bu aradaiyi akşamlar ,menümü yazayım ben de
sabah 11 'de az yağda biber sote, 2 yumurtalı maydanoz salatası, biraz peynir,yeşil zeytin, domates,salatalık
akşam : 19:00 : 1 kase arapaşı çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık kavurma ve salata
gün boyu bol su, 45 dk yürüyüş
Süper afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
Kıymalı patlıcan yemeği 11 yk kaşığı
1 kızarmış form ekmek
1 kase cacık
3 lt su içildi
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
afiyet olsun canım inşallah yapsan süper olur tabi egzersiziiyi akşamlar kızlar menüm
Aksam
Bulgur pilavı
1.5 kase salata
bol ayran
1 acı biber
1 dilim karpuz
Yemekten sonra 30 dk bölgesel egzersiz yaptım bugunden sonra günlük yarım saat yapmaya niyetim var.
Canım kaloriyi yeme isteğin yoksa ufacık öğünlerle yükselteceksen kefir, fıstık ezmesi veya az kuruyemiş ile de destekleyebilirsinAldigim kaloriyi yukseltmeye karar verdim tamam haftada 3 Kilo vermek cok guzel ama 500 600 kalori de cok az. Vucut 2500 kaloriye yakin yakiyo Ben aliyorum en fazla 700 kalori . 1000 kaloriye cikarmaya calisiyorum simdi . Bide yemek yeme isteginde cok yok . Canim bisi yemek istemiyo . Eski acligim hep sekerden geliyomus demek ki . Onceden geceleri 3 4 tane Kek gofret cikolata falan yiyodum onlarda yoksa islak kek, islak kurabiye falan yapiyodum. Ayyy ne manyakmisim ben gece gece erinmeden onlari yapiyodum bide benim koca sevmez tatli hepsini de ben yiyodum
kararını doğru buldum hem bu şekilde daha uzun vadede vermeye devam edersin herhslde
rica ederim canım,gözden kaçırmamaya çalışıyorumEvet canim bezelye araka. Salata icin bende oyle düşündüm yapmadim o yüzden tesekkur ederim kiymetli yorumuna nokta atışı farkediyorsun genelde
Zaten hep o abur cubur lar yaptı bu kilolarıBende abur cuburdan kilo alıyorum... üstelik gastritim var o şekerli kakolu şeyler midemi yaktığını bile bile yiyordum...
Başlayınca durdurulmuyor