Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

herkese günaydınnn.....:KK68:

30.06 menüm
16/8
10.30 : 2 adet haşlanmış yumurta+2 dilim peynir+9-10 adet zeytin+küçük bir salatalık
12.30 :1 kase orta boy sütlaç (yemesem iyiydi ama oldu bi kere)
19.00 : 1 kase mercimek çorbası+ yoğurt
gün içinde 1,5-2 lt kadar su, 1 yeşil çay ve normal çay içtim..

Akşam misafirim vardı ve birazcık da tatlı yemiş olabilirim...:kızgın: aslında yemeyecektim ama çocuklardı sohbetti derken bi baktım yiyorum...sonradan çok üzüldüm ama napim..
Geçmiş oldun diyip önümüzdeki maça ( yani bugüne bakalım 😂)
rica ederim herzaman elimden geldiğince destek olmak isterim. inanın bu sayfaya denk gelene kadar bende henüz motive olmamıştım. hep "artık kilo vermemlazım, dur demeliyim kendime" düşüncesi vardı aklımda ama başlayamıyordum. ne zamanki burayı buldum herşey düzene girdi. (arada ufak kaçamaklar olsada.. :KK70: )
Size de bu sayfayı öneririm. inanın çok iyi gelecek size çokkk...:KK39:
🙏😍
Günaydın kızlar dün nedense hep yiyesim geldi ama abartmadım

16/8
Sabah 2 tvada yumurta,,,1 dilşm oeynir,,, domates,,,biber

Ara
1 elma,,,1 çöp dondurma,,,biraz cips🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Akşam 17.30
8 yaprak sarması,,,2 köfte,,, bol salata

Küçük nektari

Su 3 litre
Sen zaten yazmışsın cips, dondurma ben ilave birsey demiyorum bugüne devam 👍
günaydın bugün sabah çok acıktım tam buğday ekmeği yeşil zeytin somates salatalık avokado yedim
Menüye peynir yumurta eklemediğin sürece daha da acıkabilirsin canım 😉
günaydın hanımlar herkese mutlu sabahlar olsun,
dün öğlen çigköfte yeyip bide akşama tavuk dürüm yeyince yazacak yüzü bulamadım kendimde :KK23: :KK23:
akşam 19:00 itibari ile 24 saate başladım belki biraz dengelerim diye sabah tartının yüzüne bakmadan evden kaçtım :KK43::KK43:
Ayyyy neler yapmışsın sen 😂
Haydi bugün devam 👍
blondeaddict blondeaddict çok teşekür ederim
burayi sevdim ,moral verdiniz bana
Haydi gel başla daha da iyi olacak 🥰
Kızlar 9.00 da orucumu açtım (dün 17.00 dan beri oructum)

Bi de.bahsetmistim burada da filtre kahve makinası aldım dün geldi. Bugün de filtre ve kahvem gelecek inşallah sabah içerim:)

Yanlız benim diyetisyen günde 1 bardağı geçmesin kahve derdi ödem yapar dedi

Siz kaç bardak içiyorsunuz
Güle güle kullan canım afiyet olsun severim filtre kahveyi 😋
Evet ödem yapar kahve ama benim açlığımı kesiyor zaten çok su tüketiyorum ve gün içinde fazla hiç bir tuzlu tüketimim yok.
O sebeple günde 1 duble fincan Türk kahvesi (sabah)
Gün içinde de bir büyük kupa filtre kahve içiyorum
Günaydın kızlar
Bugun çok mutsuzum
Tayin istemiştim ama uygun görülmemiş:cry::KK42:oturmuş aglıyorum resmen
Hay Allah üzüldüm canım inşallah böylesi hayırlıdır belki. 😞

Günaydın kızlar 11 de kahvaltımı yaptım
Kahvaltı öncesi 1 mil leslie yaptım evi toparladım baya acıktım iyi oldu
2 yumurta
1 dEmet maydanoz
Zeytin
Peynir
Domates salatalık
1 dilim karpuz
Günaydın canım Leslie kahvaltı öncesi yapman iyi olmuş. Aç karnına yapılan ve orucu bozmaya yakın saatlerdeki egzersiz direkt yağ yaktırıyormuş okumuştum bir yerlerde 👏
Afiyet olsun 👍
11 de kahvaltımı yapmış bulunuyorum...
1 kk beyaz peynir+8 adet siyah zeytin+1 salatalık+2 kayısı+1 kiraz saplı çay
Afiyet olsun 👍👏

Geçmiş oldun diyip önümüzdeki maça ( yani bugüne bakalım 😂)

🙏😍

Sen zaten yazmışsın cips, dondurma ben ilave birsey demiyorum bugüne devam 👍

Menüye peynir yumurta eklemediğin sürece daha da acıkabilirsin canım 😉

Ayyyy neler yapmışsın sen 😂
Haydi bugün devam 👍

Haydi gel başla daha da iyi olacak 🥰

Güle güle kullan canım afiyet olsun severim filtre kahveyi 😋
Evet ödem yapar kahve ama benim açlığımı kesiyor zaten çok su tüketiyorum ve gün içinde fazla hiç bir tuzlu tüketimim yok.
O sebeple günde 1 duble fincan Türk kahvesi (sabah)
Gün içinde de bir büyük kupa filtre kahve içiyorum

Hay Allah üzüldüm canım inşallah böylesi hayırlıdır belki. 😞
aynen cnm konuyu da saptırdık sabah sabah kusura bakmayın kızlar

Selam kızlar bugün ki sporumu da tamamladım yarım saat trampolinde zıpladım 20 dk squat yaptım
Dün biraz fazla kaçırdım yemek işini nohut yemeği pilav tavuk göğsü salata vardı ben nohut yemeğini 2 porsiyon yedim:olamaz: yediklerimi inşallah yakmışımdır sporla.. tişörtüm sırılsıklam ıslandı ve beni çok mutlu etti bu durum kilolar gidecek bayrama hepimiz fit bir şekilde çıkacağız inşallah😊

Kızlar bayrama 1 ay var şöyle 7 8 kilo versek ne kadar guzel olur
ne güzel olur benim hedefim 58 e inmek daha bi 15 16 kilom var. Tam 3 hafta oldu diyete başlayalı 4 kilo gitti.
2 yıl arayla iki doğum yaptım zayiflamaktan öte toparlamak da istiyorum o yüzden spora devam😍

günaydin..çok teşekür ederim .
Haklisiniz ,aslinda bir nevi bahane benimkiler.
Galiba ben tembelleştim ,hayattan yoruldum,
kendim için kiko vermem için nedenini bulamadim.
sağlik dersiniz ,evet ,Allaha şükür sağlikliyim .
moda derseniz ,çok önemli değil benim için ,cünkü zaten ev iß arasi gidip geliyorum ..
bilmiyorum benim ki ruh yorgunluğundan oluyor .
Eşime sinirlendim mesela çok futuruzca yiyorum ,birde öğlen arasi tekrar işe giderken sanki ac kalakmişim diye extra yiyorum
O kadar iyi anlıyorumki dediğini.. moda yada başka bişi için değil, sana iyi gelecek emin ol.. sinirden gece bile kalkıp yedim ben.. 3 hamileliğimde 54 kilo ile başlayıp 63/64 kilo ile doğuma girdim.. burda 75 ile başladım, hamileleiklerimde almadım o kiloyu.. şimdi 6 kiloya yakın gitti ve inan daha iyiyim.. derdim ne moda ne kim nasıl bakoyor.. sadece kendimi çok daha iyi hissediyorum, daha enerjik, daha güzel :) tabiki gelen tepkiler hoşuna gidiyor :)
Kendin için yap kimse için yapma.. evet başlarda açlıktan ölecek gibi oluyorsun ama o vicüdunun sana oyunu.. şımarık çocuk gibi kendini yere atar ya hani şunu al bana die, ya pes eder alırsın yada tmm yorulasıya ağla deyip arkanı döner gidersin ya , umursamadığını görünce yola gelir 😂 vücudunda sana yapacak ilk başlar.. ama inan hepsi geçiyor

X