Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar bayrama 1 ay var şöyle 7 8 kilo versek ne kadar guzel olur
ne güzel olur benim hedefim 58 e inmek daha bi 15 16 kilom var. Tam 3 hafta oldu diyete başlayalı 4 kilo gitti.
2 yıl arayla iki doğum yaptım zayiflamaktan öte toparlamak da istiyorum o yüzden spora devam😍
1 ayda 7-8 kilo mu? keşkeeeeee......:dua: benim çok zor valla... gayet yavaş gidiyor çünkü...:110:

O kadar iyi anlıyorumki dediğini.. moda yada başka bişi için değil, sana iyi gelecek emin ol.. sinirden gece bile kalkıp yedim ben.. 3 hamileliğimde 54 kilo ile başlayıp 63/64 kilo ile doğuma girdim.. burda 75 ile başladım, hamileleiklerimde almadım o kiloyu.. şimdi 6 kiloya yakın gitti ve inan daha iyiyim.. derdim ne moda ne kim nasıl bakoyor.. sadece kendimi çok daha iyi hissediyorum, daha enerjik, daha güzel :) tabiki gelen tepkiler hoşuna gidiyor :)
Kendin için yap kimse için yapma.. evet başlarda açlıktan ölecek gibi oluyorsun ama o vicüdunun sana oyunu.. şımarık çocuk gibi kendini yere atar ya hani şunu al bana die, ya pes eder alırsın yada tmm yorulasıya ağla deyip arkanı döner gidersin ya , umursamadığını görünce yola gelir 😂 vücudunda sana yapacak ilk başlar.. ama inan hepsi geçiyor
altına imzamı atarım...:super:

Merhabalar ben de bayramdan sonra baslamistim ama fazla sıkı degildi. 1 haftadir yapiyorum 10 la 18 arasi hergun uyguluyorum. Sabah kahvaltida yulaf yogurt kahvalti oncesi sade bi kahve aralarda su bazen meyve aksam da sebze yada bakliyat arada et ekmek hamurisi neredeyse hic yok bi toparlanma var ama tartida oyle buyuk degisimler yok 163 boy 70 kg ile basladim simdi 67 ile 68 arasi gidip geliyor kilom pzt bende ustteki tabloya katilacagim insaallah polikistik over var muhtemelen kilom verme hizim ondan yavas

🤗🤗
Ben de emziriyorum da o yüzden 9 - 6 gibi yapacağım.

Yaş 33
156 (buçuk) boy😁
Başlangıç ve güncel 58.8 kilo
Hedef 48
Bilgisayarda değilim notumu aldım ekleyeceğim
:KK200:kızlar ben bugün çook mutluyum tartım 70.5 kg çok şükür 2 haftada 2 kilo gitti :21:
O bravoooo 😍👏🏆
Selam kızlar bugün ki sporumu da tamamladım yarım saat trampolinde zıpladım 20 dk squat yaptım
Dün biraz fazla kaçırdım yemek işini nohut yemeği pilav tavuk göğsü salata vardı ben nohut yemeğini 2 porsiyon yedim:olamaz: yediklerimi inşallah yakmışımdır sporla.. tişörtüm sırılsıklam ıslandı ve beni çok mutlu etti bu durum kilolar gidecek bayrama hepimiz fit bir şekilde çıkacağız inşallah😊
İnşallah canım 🙏🥰
1 ayda 7-8 kilo mu? keşkeeeeee......:dua: benim çok zor valla... gayet yavaş gidiyor çünkü...:110:
Biz deneyelim ne kadar giderse kardır :halay: :halay: ama zor yani
Niye olmasın ben ilk ay 8 kilo verdim 😊
Şu an ikinci ay dolmak üzere ve 13.5 kilo oldu 😊
Bu arada ikinci ayım 4 temmuzda doluyor o güne istinaden pazartesi öncesi tartılacağım kaç göreceğiz Bakalım 🙏🙏🙏🙏
Bence istikrarla bozmadan ve spor yapılarak devam edilirse hersey olabilir 🥳

Bu arada ikinci ayım 4 temmuzda doluyor o güne istinaden pazartesi öncesi tartılacağım kaç göreceğiz Bakalım 🙏🙏🙏🙏
yaaa olabilir evet tabiki de benim spor olayım kısıtlı biraz.. ve masa başı işteyim. çok hareket olmuyor gün içinde. eve gidince de hiç oturmuyorum oğlum sayesinde ama pek spor yerine geçer mi bilemem...:KK34:

Bilgisayarda değilim notumu aldım ekleyeceğim

O bravoooo 😍👏🏆

İnşallah canım 🙏🥰

KESİNLİKLE ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİK BİR KERE BOZDUM DEYİP YUMULMADAN O GÜN YEDİN Mİ O GÜNDE KALDI YARINA BAKACAGIZ SONRA DEVAM İNŞALLAH BİR GÜN YEME İLE ALINMIYOR BİR GÜN YEMEME İLE VERİLMİYOR ZAMANLA OLACAK İNŞALLAH:KK200::KK200:

yaaa olabilir evet tabiki de benim spor olayım kısıtlı biraz.. ve masa başı işteyim. çok hareket olmuyor gün içinde. eve gidince de hiç oturmuyorum oğlum sayesinde ama pek spor yerine geçer mi bilemem...:KK34:
keşke geçse süper olur evde iş hiç bitmiyor bende çalışıyorum canım akşam bide ev iki katlı üst alt mekik dokuyorum ama yok bi süre sonra vucüt onu normal görüyormuş:KK43::KK43:

Merhabalar ben de bayramdan sonra baslamistim ama fazla sıkı degildi. 1 haftadir yapiyorum 10 la 18 arasi hergun uyguluyorum. Sabah kahvaltida yulaf yogurt kahvalti oncesi sade bi kahve aralarda su bazen meyve aksam da sebze yada bakliyat arada et ekmek hamurisi neredeyse hic yok bi toparlanma var ama tartida oyle buyuk degisimler yok 163 boy 70 kg ile basladim simdi 67 ile 68 arasi gidip geliyor kilom pzt bende ustteki tabloya katilacagim insaallah polikistik over var muhtemelen kilom verme hizim ondan yavas
Hoşgeldin 😍 polikistik için birsey diyemem doktorun bilir umarım hedefine kolayca ulaşırsın
Evet haklısın belki hafta sonları rutinine bir şekilde ilave edersin sporu yavaş yavaş

O kadar iyi anlıyorumki dediğini.. moda yada başka bişi için değil, sana iyi gelecek emin ol.. sinirden gece bile kalkıp yedim ben.. 3 hamileliğimde 54 kilo ile başlayıp 63/64 kilo ile doğuma girdim.. burda 75 ile başladım, hamileleiklerimde almadım o kiloyu.. şimdi 6 kiloya yakın gitti ve inan daha iyiyim.. derdim ne moda ne kim nasıl bakoyor.. sadece kendimi çok daha iyi hissediyorum, daha enerjik, daha güzel :) tabiki gelen tepkiler hoşuna gidiyor :)
Kendin için yap kimse için yapma.. evet başlarda açlıktan ölecek gibi oluyorsun ama o vicüdunun sana oyunu.. şımarık çocuk gibi kendini yere atar ya hani şunu al bana die, ya pes eder alırsın yada tmm yorulasıya ağla deyip arkanı döner gidersin ya , umursamadığını görünce yola gelir 😂 vücudunda sana yapacak ilk başlar.. ama inan hepsi geçiyor
Keşke daha önceleri tanısaydım burayı , hoş o vakitler bu grup yoktu :) 30 yaşında sigarayı bıraktım bir kaç kilo aldım, günde 3 paket sigarayı bırakmam kimseye şaşırtıcı gelmedi de Aldığım kilolar dillere dolandı.. biz, görümcemler, kayınvalidemler ayrı ülkelerdeyiz.. görümceme gittim, ay “ annenle kardeşin gelmiş gözün aydın dediler” çok güldüm , gelinimiz diemedim utandım vs vs.. dahada yedim ağlaya ağlaya.. kayınvalidemlere gittik, yaa capo herkes dioki şu oğlunda şu kardeşinmi önce sen sandık ,yanındaki kadın kim oğlunun dediler, ama nasıl kahkaha atıyor derken.yemin ederimki bunlar söylenirken 36 beden değildim artık ama 40 olmamıştım bile.. yani 60/65 lerdr idim.. derken eşimlede soğukluk girdi, o nedese zoduma gitti, açıkçası o kadar etki ettiki bana o sözler, kendimi eşime yakıştıramadım.. eşim evlendiğimizdede aynı kilodaydı :) genetik olarak genç ve dinçtir.. Yinede biraz destekle düzeltebilirdim kendimi, dahada gömmeye gerek yoktu..ben bu şiddete senelerce maruz kaldım veee ibre 75 gösteri :) en son yaz tatili KVlerdeydik, yaşım 36 ! Kız üstün ıslanmış Git bnm tee shirt giy dedi , teras tıklım tıklım, zaten aynı giyiyoruz diyede kahkaha attı.. ay anne allah aşkına aramızda en az 20 kilo var bilmem kaç beden var ne aynı giyicez sende küçülde cebime gir dedim ( ama bacaklar falan titriyor ilk kez cvp veriyorum) ben kaç yaşındayım sen benimlemş yarışıyosun dedi, ne yarışıcam sende gençtin ben gelin geldiğimde o zaman bile şu en kilolu halimden daha kiloluydun, ben hamileyken bile senin en zayıf halinden daha zayıfım dedim.. kahkaha koptu.. akşam kıyamet koptu.. eşim dediki : nasıl oluyormuş anne?
Görümceme gittik bayramda, bayram ya inanın eve sığılmıyor.. eşim elini belime koydu, görümcem dediki yaa baksanıza vallahi Birden annem sandım hahahaa ay ana oğul gibisiniz yemin ederim dedi.. ortam buz kimse gülmüyor.. zaten göze almışım herşeyi.. canım sen o göğüslerini pantalonundan çıkartıp sütyenine koysana artık oraya sıkıştırınca fark edilmio zannediosun ama 🤣 dedim.. karı koca çalışıosunuz ne o etek gibi göbeği düzelttin ne o yoğurt keselerini ben olsam banyoda kendime bakamam dedim, vee kahkaha koptu.. Nasıl oluyormuş ?!? Kimsenin göğsü karnı ilgilendirmez beni ama bende kimseyi ilgilendirmeyeyim demem senelerimi aldı.. şimdi tekrar 38 e düştüm.. boyumdan büyük iki kızım birde küçük kızım var.. yanlarına düşüp butik gezmek çok eğlenceli.. kendime yaptığım en büyük iyilik, sustur ! Ve kendine gel! Oldu

Son düzenleme:
Keşke daha önceleri tanısaydım burayı , hoş o vakitler bu grup yoktu :) 30 yaşında sigarayı bıraktım bir kaç kilo aldım, günde 3 paket sigarayı bırakmam kimseye şaşırtıcı gelmedi de Aldığım kilolar dillere dolandı.. biz, görümcemler, kayınvalidemler ayrı ülkelerdeyiz.. görümceme gittim, ay “ annenle kardeşin gelmiş gözün aydın dediler” çpk güldüm , gelinimiz diemedim utandım vs vs.. dahada yedim ağlaya ağlaya.. kayınvalidemlere gittik, yaa capo herkes dioki şu oğlunda şu kardeşinmi önce sen sandık yanındaki kadın kim oğlunun dediler, ama nasıl kahkaha atıyor derken.yemin ederimki bunlar söylenşrlen 36 beden deildşm artık ama 40 olmamıştım bile.. yani 60/65 leede idim.. derken eşimlede soğukluk girdi, o nedese zoduma gitti, açıkçası o kadar etki ettiki bana o sözler, kendimi eşime yakıştıramadım.. eşim evlendiğimizdede aynı kilodaydı :) gemetik olarak genç ve dinçtir.. Tinede biraz destekle düzeltebilirdim kendimi, dahada gömmeye gerek yoktu..ben bu şiddete senelerce maruz kaldım veee ibre 75 gösteri :) en son yaz tatili KV kerdeydik, yaşım 36 ! Kız üstün ıslanmış Git bnm tee shirt giy dedi , teras tıklım tıklım, zaten aynı giyiyoruz diyede kahkaha attı.. ay anne allah aşkına aramızda en az 20 kilo var bilmem kaç beden var ne aynı giyicez sebde küçülde cebime gir dedim ( ama bacaklar falan titriyor ilk kez cvp veriyorum) ben kaç yaşındayım aen benleni yarışıon dedi, ne yarışıcam senin gençtin ben gelin geldiğimde o zaman bile şu en kilolu halşmden daha kiloluydun, ben hamileyken bile senşn en zayıf halinden daha zayıfım dedim.. kahkaha koptu.. akşam kıyamet koptu.. elim dediki : nasıl oluyormuş anne?
Görümceme gittik bayramda, bayram ya inanın eve sığılmıyor.. eşimle elini belime koydu, gmrüncem dediki yaa baksanıza vallahi birdenannem sandım hahahaa ay ana opul gibisiniz yemin ederim dedi.. ortam buz kimse gülmüyor.. zaten göze almışım herşeyi.. canım sen o göğzünü pantalonundan çıkartıp sütyenşne koysana artık oraya sıkıştırınca fark edilmio zannediosun ama 🤣 dedim.. karı koca çalılıosunız ne o etek givi göbeği düzelttin ne o yoğurt keselerini ben olsam banyoda kendime bakamam dedim, vee kahkaha koptu.. Nasıl oluyormuş ?!? Kimsenin göğsü karnı ilgilendirmez beni ama bende kimseyi ilgelinsidmeyeyim demem senslerimi aldı.. şimdi tekrar 38 e düştüm.. boyumdan büyük iki kızım birde küçük kızım var.. yanlarına düşüp butik gezmek çok eğlenceli.. kendime yaptığım en büyük iyilik, sustur ! Ve kendine gel! Oldu
milletin kilosuna takılacaklarına kendi kilolarına takılsınlar önce iyi yapmışsınız :KK9: :KK9: sustukça daha çok konuşuyor insanoğlu ....... 3 çocuk vermişsiniz elbette vucud değişiyor insanları hiç anlamıyorum....

Keşke daha önceleri tanısaydım burayı , hoş o vakitler bu grup yoktu :) 30 yaşında sigarayı bıraktım bir kaç kilo aldım, günde 3 paket sigarayı bırakmam kimseye şaşırtıcı gelmedi de Aldığım kilolar dillere dolandı.. biz, görümcemler, kayınvalidemler ayrı ülkelerdeyiz.. görümceme gittim, ay “ annenle kardeşin gelmiş gözün aydın dediler” çok güldüm , gelinimiz diemedim utandım vs vs.. dahada yedim ağlaya ağlaya.. kayınvalidemlere gittik, yaa capo herkes dioki şu oğlunda şu kardeşinmi önce sen sandık ,yanındaki kadın kim oğlunun dediler, ama nasıl kahkaha atıyor derken.yemin ederimki bunlar söylenirken 36 beden değildim artık ama 40 olmamıştım bile.. yani 60/65 lerdr idim.. derken eşimlede soğukluk girdi, o nedese zoduma gitti, açıkçası o kadar etki ettiki bana o sözler, kendimi eşime yakıştıramadım.. eşim evlendiğimizdede aynı kilodaydı :) genetik olarak genç ve dinçtir.. Yinede biraz destekle düzeltebilirdim kendimi, dahada gömmeye gerek yoktu..ben bu şiddete senelerce maruz kaldım veee ibre 75 gösteri :) en son yaz tatili KVlerdeydik, yaşım 36 ! Kız üstün ıslanmış Git bnm tee shirt giy dedi , teras tıklım tıklım, zaten aynı giyiyoruz diyede kahkaha attı.. ay anne allah aşkına aramızda en az 20 kilo var bilmem kaç beden var ne aynı giyicez sende küçülde cebime gir dedim ( ama bacaklar falan titriyor ilk kez cvp veriyorum) ben kaç yaşındayım sen benimlemş yarışıyosun dedi, ne yarışıcam sende gençtin ben gelin geldiğimde o zaman bile şu en kilolu halimden daha kiloluydun, ben hamileyken bile senin en zayıf halinden daha zayıfım dedim.. kahkaha koptu.. akşam kıyamet koptu.. eşim dediki : nasıl oluyormuş anne?
Görümceme gittik bayramda, bayram ya inanın eve sığılmıyor.. eşim elini belime koydu, görümcem dediki yaa baksanıza vallahi Birden annem sandım hahahaa ay ana oğul gibisiniz yemin ederim dedi.. ortam buz kimse gülmüyor.. zaten göze almışım herşeyi.. canım sen o göğüslerini pantalonundan çıkartıp sütyenine koysana artık oraya sıkıştırınca fark edilmio zannediosun ama 🤣 dedim.. karı koca çalışıosunuz ne o etek gibi göbeği düzelttin ne o yoğurt keselerini ben olsam banyoda kendime bakamam dedim, vee kahkaha koptu.. Nasıl oluyormuş ?!? Kimsenin göğsü karnı ilgilendirmez beni ama bende kimseyi ilgilendirmeyeyim demem senelerimi aldı.. şimdi tekrar 38 e düştüm.. boyumdan büyük iki kızım birde küçük kızım var.. yanlarına düşüp butik gezmek çok eğlenceli.. kendime yaptığım en büyük iyilik, sustur ! Ve kendine gel! Oldu
valla iyi cevap vermişssiniz.. sustukça daha çok üstünüze gelirler malum.. ama okurken ben sinir oldum valla...ama napıyoruz? bir daha o tarz insanlara fırsat vermiyoruz dimi? :dua: :KK39:

öyle tatlı anlatmıısnı zki hepsini okudum ama tebrik ediyorum sizi en güzelini yapmısınız hak etmişler saygısızlık bu yaptıkları... kendinizi toplayıp hayata yeniden tutunmanızda harika olmuş tebrik ediyorum sizi ve bir kadın olarak gurur duydum:KK200::KK200:

X