Keşke daha önceleri tanısaydım burayı , hoş o vakitler bu grup yoktu :) 30 yaşında sigarayı bıraktım bir kaç kilo aldım, günde 3 paket sigarayı bırakmam kimseye şaşırtıcı gelmedi de Aldığım kilolar dillere dolandı.. biz, görümcemler, kayınvalidemler ayrı ülkelerdeyiz.. görümceme gittim, ay “ annenle kardeşin gelmiş gözün aydın dediler” çok güldüm , gelinimiz diemedim utandım vs vs.. dahada yedim ağlaya ağlaya.. kayınvalidemlere gittik, yaa capo herkes dioki şu oğlunda şu kardeşinmi önce sen sandık ,yanındaki kadın kim oğlunun dediler, ama nasıl kahkaha atıyor derken.yemin ederimki bunlar söylenirken 36 beden değildim artık ama 40 olmamıştım bile.. yani 60/65 lerdr idim.. derken eşimlede soğukluk girdi, o nedese zoduma gitti, açıkçası o kadar etki ettiki bana o sözler, kendimi eşime yakıştıramadım.. eşim evlendiğimizdede aynı kilodaydı :) genetik olarak genç ve dinçtir.. Yinede biraz destekle düzeltebilirdim kendimi, dahada gömmeye gerek yoktu..ben bu şiddete senelerce maruz kaldım veee ibre 75 gösteri :) en son yaz tatili KVlerdeydik, yaşım 36 ! Kız üstün ıslanmış Git bnm tee shirt giy dedi , teras tıklım tıklım, zaten aynı giyiyoruz diyede kahkaha attı.. ay anne allah aşkına aramızda en az 20 kilo var bilmem kaç beden var ne aynı giyicez sende küçülde cebime gir dedim ( ama bacaklar falan titriyor ilk kez cvp veriyorum) ben kaç yaşındayım sen benimlemş yarışıyosun dedi, ne yarışıcam sende gençtin ben gelin geldiğimde o zaman bile şu en kilolu halimden daha kiloluydun, ben hamileyken bile senin en zayıf halinden daha zayıfım dedim.. kahkaha koptu.. akşam kıyamet koptu.. eşim dediki : nasıl oluyormuş anne?
Görümceme gittik bayramda, bayram ya inanın eve sığılmıyor.. eşim elini belime koydu, görümcem dediki yaa baksanıza vallahi Birden annem sandım hahahaa ay ana oğul gibisiniz yemin ederim dedi.. ortam buz kimse gülmüyor.. zaten göze almışım herşeyi.. canım sen o göğüslerini pantalonundan çıkartıp sütyenine koysana artık oraya sıkıştırınca fark edilmio zannediosun ama
dedim.. karı koca çalışıosunuz ne o etek gibi göbeği düzelttin ne o yoğurt keselerini ben olsam banyoda kendime bakamam dedim, vee kahkaha koptu.. Nasıl oluyormuş ?!? Kimsenin göğsü karnı ilgilendirmez beni ama bende kimseyi ilgilendirmeyeyim demem senelerimi aldı.. şimdi tekrar 38 e düştüm.. boyumdan büyük iki kızım birde küçük kızım var.. yanlarına düşüp butik gezmek çok eğlenceli.. kendime yaptığım en büyük iyilik, sustur ! Ve kendine gel! Oldu