Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın... güzel bir gün olur inşallah... akşamdan beri ciddi irade savaşı veriyorum... Şu sinirden sıkıntıdan yeme modundayim... akşam 17.45 basladim 1 saat daha dayanabilirim en azından inşallah... dün 18 saati biraz gecti orucum...gün icinde de ufak tefek kacamaklarla önceki güne gore saha iyiydim...akşamda 50 dk yürüyüş yaptim...

Canım ben kendimden örnek vereyim 1 gün ara ile geçen hafta ilk gün 28, diğer gün 24 saat yaptım.Denemek istedim. Toplamda 1.5 kilo gitti. Ben açlık konusunda sıkıntı yaşamadım rahattım sadece 18/6 ile daha rahat olduğumu keşfettim ama arada yine yapacağım 👍
ben şuan emziriyorum. 2 ay daha emzirip bıraktırmayı planlıyorum. emzirme işi bitsin hemen deniyorum bende.. :KK66:

inaşllah canım bende aynıyım kaç kere aldım verdim bilmiyorum inan sonuc bende burdayım bana bu sefer hatayımda aldıgım en yüksek kilodayım inşallah bu sefer zayıflayıp geri almayacagım 56 bana yeter
Bende hayatımda gördüğüm en yüksek kilolardayım ..:KK61:

günaydin..çok teşekür ederim .
Haklisiniz ,aslinda bir nevi bahane benimkiler.
Galiba ben tembelleştim ,hayattan yoruldum,
kendim için kiko vermem için nedenini bulamadim.
sağlik dersiniz ,evet ,Allaha şükür sağlikliyim .
moda derseniz ,çok önemli değil benim için ,cünkü zaten ev iß arasi gidip geliyorum ..
bilmiyorum benim ki ruh yorgunluğundan oluyor .
Eşime sinirlendim mesela çok futuruzca yiyorum ,birde öğlen arasi tekrar işe giderken sanki ac kalakmişim diye extra yiyorum

yaa yapmayın lütfen.. hangimiz eşimize yada başka birilerine sinirlenmiyoruz kii...bende sizin gibiydim bi ara.. herşeyi salmıştım iyice.. ama bi baktım hayatım gidiyor elimden. monoton zevksiz bi hayata doğru yol alıyorum.. hemen toparlanmam gerek dedim.. ve öncelikle aldığım fazlalıkları üstümden bi atıp hafiflemem rahatlamam gerek diye düşündüm. eskiden çok aktif hızlı bir insandım. zamanla hantal ve bişeyleri yapmaya üşenir olduğumu farkettim. hiç bana göre değil hiiççççç... insanın önceliği kendisi olmalı her zaman.. "sen iyi olursan çocuklarına ailene faydalı olursun" diye düşünürüm hep.. Sağlığınız yerinde olsunda yeterki gerisi isteğe bağlı çorap söküğü gibi gelir..sadece birazcık azimli olmak gerekir.. sizde buraya yazdığınıza ve kendinizden bahsettiğinize göre o isteğe ve azme sahipsiniz diye düşünüyorum. sadece birazcık desteğe ihtiyacınız var bence.. onu da burada bulabilirsiniz diye düşünüyoum.. :KK39:

Günaydın... güzel bir gün olur inşallah... akşamdan beri ciddi irade savaşı veriyorum... Şu sinirden sıkıntıdan yeme modundayim... akşam 17.45 basladim 1 saat daha dayanabilirim en azından inşallah... dün 18 saati biraz gecti orucum...gün icinde de ufak tefek kacamaklarla önceki güne gore saha iyiydim...akşamda 50 dk yürüyüş yaptim...
Canım bu 1 saat içinde dikkatini başka şeye yönelt evde isen ev topla,Bir çekmece , ilaç dolabı düzenle, ne bileyim meşgul et kendini
Sinirin yemek yiyince geçmeyecek aksine bir de kızacaksın kendine. Ama baktın çok zorlanıyorsun sağlıklı şeylerle erken açarsın 🥰

herkese günaydınnn.....:KK68:

30.06 menüm
16/8
10.30 : 2 adet haşlanmış yumurta+2 dilim peynir+9-10 adet zeytin+küçük bir salatalık
12.30 :1 kase orta boy sütlaç (yemesem iyiydi ama oldu bi kere)
19.00 : 1 kase mercimek çorbası+ yoğurt
gün içinde 1,5-2 lt kadar su, 1 yeşil çay ve normal çay içtim..

Akşam misafirim vardı ve birazcık da tatlı yemiş olabilirim...:kızgın: aslında yemeyecektim ama çocuklardı sohbetti derken bi baktım yiyorum...sonradan çok üzüldüm ama napim..

Günaydın kızlar dün nedense hep yiyesim geldi ama abartmadım

16/8
Sabah 2 tvada yumurta,,,1 dilşm oeynir,,, domates,,,biber

Ara
1 elma,,,1 çöp dondurma,,,biraz cips🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Akşam 17.30
8 yaprak sarması,,,2 köfte,,, bol salata

Küçük nektari

Su 3 litre

Burda blbqzi arkadaşlar yazmıştı lesile 3 mil yaptım diye merak ettim araştırdım bende yaptım çok eglençeli bende sabağları yapacağım
Yapan arkadaşlar use yaradı mı
Leslie gerçekten işe yarıyor ben çok güzel zayıflamıştım şimdi netim az yenilensin bende başlayacağım👍👍👍👍

günaydın hanımlar herkese mutlu sabahlar olsun,
dün öğlen çigköfte yeyip bide akşama tavuk dürüm yeyince yazacak yüzü bulamadım kendimde :KK23: :KK23:
akşam 19:00 itibari ile 24 saate başladım belki biraz dengelerim diye sabah tartının yüzüne bakmadan evden kaçtım :KK43::KK43:

ben şuan emziriyorum. 2 ay daha emzirip bıraktırmayı planlıyorum. emzirme işi bitsin hemen deniyorum bende.. :KK66:

Bende hayatımda gördüğüm en yüksek kilolardayım ..:KK61:

yaa yapmayın lütfen.. hangimiz eşimize yada başka birilerine sinirlenmiyoruz kii...bende sizin gibiydim bi ara.. herşeyi salmıştım iyice.. ama bi baktım hayatım gidiyor elimden. monoton zevksiz bi hayata doğru yol alıyorum.. hemen toparlanmam gerek dedim.. ve öncelikle aldığım fazlalıkları üstümden bi atıp hafiflemem rahatlamam gerek diye düşündüm. eskiden çok aktif hızlı bir insandım. zamanla hantal ve bişeyleri yapmaya üşenir olduğumu farkettim. hiç bana göre değil hiiççççç... insanın önceliği kendisi olmalı her zaman.. "sen iyi olursan çocuklarına ailene faydalı olursun" diye düşünürüm hep.. Sağlığınız yerinde olsunda yeterki gerisi isteğe bağlı çorap söküğü gibi gelir..sadece birazcık azimli olmak gerekir.. sizde buraya yazdığınıza ve kendinizden bahsettiğinize göre o isteğe ve azme sahipsiniz diye düşünüyorum. sadece birazcık desteğe ihtiyacınız var bence.. onu da burada bulabilirsiniz diye düşünüyoum.. :KK39:
sizi kucakliyorum
bana moral verdiniz çok teşekür ederim

sizi kucakliyorum
bana moral verdiniz çok teşekür ederim
rica ederim herzaman elimden geldiğince destek olmak isterim. inanın bu sayfaya denk gelene kadar bende henüz motive olmamıştım. hep "artık kilo vermemlazım, dur demeliyim kendime" düşüncesi vardı aklımda ama başlayamıyordum. ne zamanki burayı buldum herşey düzene girdi. (arada ufak kaçamaklar olsada.. :KK70: )
Size de bu sayfayı öneririm. inanın çok iyi gelecek size çokkk...:KK39:

Kızlar 9.00 da orucumu açtım (dün 17.00 dan beri oructum)

Bi de.bahsetmistim burada da filtre kahve makinası aldım dün geldi. Bugün de filtre ve kahvem gelecek inşallah sabah içerim:)

Yanlız benim diyetisyen günde 1 bardağı geçmesin kahve derdi ödem yapar dedi

Siz kaç bardak içiyorsunuz

Yaaaa... sağlık olsun vardır bundada bir hayır diyelim..
nereden nereye tayin istediniz..? bende biraz uğraşmıştım memlekete gelebilmek içinde.. :KK66:
Uzak değil gitmek istediğim yer bulunduğum ilin 1 saatlik uzaklıktaki ilçesindeyim 5 yıl oldu burda olalı 🙄

Günaydın kızlar 11 de kahvaltımı yaptım
Kahvaltı öncesi 1 mil leslie yaptım evi toparladım baya acıktım iyi oldu
2 yumurta
1 dEmet maydanoz
Zeytin
Peynir
Domates salatalık
1 dilim karpuz

X