ARALIKLI ORUÇ (İF) İLE BERABER ZAYIFLAYALIMMMM.

Merhaba ben de katılmak isterim. Boyum 1 68 kilom 73 hedef 60 inşallah. Ne zaman oluşturacak siniz çizelgeyi acaba
merhaba ben bu sayfayı açtımm ama dha aktif bir gruptan devam ediyorum
istersen sende gelebilriisn canım beraber başaracagız bu süreci bende 73 ile başladım şimdi 65 im hedef 58 inşalalh

Yaaa maşallah ne guzel. Umarım ben de yapabilirim . Hemen bakıyorum gruba

Merhaba 2 çocuk annesi ve 39 yaşındayım, boyum 1.68 kilom 82.3. Yazlık elbiselerde iğrenç bir görüntü sergilemey başlayınca ve bisiklet binerken 60 km mesafenin üstünde yorulmaya başlayınca zayıflamaya karar verdim. Bugün itibariyle 18/6IF uygulayacağım. Inş bu ay en azından 77 'yi görmeyi, uzun vadede ise 63'ü görmeyi hedefliyorum. Selamlar

Rafine şekeri ve sağlıksız karbonhidratı keserseniz ayda 8 kilo dahi verebilirsiniz. Imkaniniz varsa diyetisyen desteği almanızı öneririm. 2 ayda 63 olursunuz. Hem de sağlıklı bir şekilde zayıflarsınız.

Sn labratory diyetisyen için tavsiyeniz var mı? Ben tavsiye üzerine ulaşmaya çalıştım ama aşırı yoğun olduğu için halen randevuya gidemedim

Kızlar aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 1.62 boy 65 kiloyum. Evlendiğimden beri 5 kilo aldım inanın o kadar farkediyor ki gecen seneki yazlık kıyafetlerime giremiyorum. Cok uzun arastırmalar sonucu en saglıklı olanın bu beslenme şekli oldugunu düşünüyorum yarın ben de baslayacagım umarım kısa sürede sonuclarını görürüz. Önemli olan irade devamı gelebilse çok güzel olacak

Bende katılmak istiyorum benide kaydedebilirsiniz bu arada kadınlar kulübüne ilk defa yazıyorum neyi nereye yazacağımı pek bilmiyorum kusura bakmayin

Merhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum üç çocuk annesiyim eskiden hemen kilo verirdim ama şimdi veremiyorum

Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum beni de kayıt ederseniz sevinirim
Bugün yeni üye oldum nereye yorum yazacağımıda bilmiyorum

35yaşında üç çocuk annesiyim 1/55 boy kilom 65 ,55olmak istiyorum
Eskiden hemen zayıflardım üçüncü bebeğimde zor zayıflıyorum göbeğim ve göğüslerim çok büyük
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende katılmak istiyorum bugün itibariyle katıldım güncel kilom 81 hedef 65
Merhaba ben de katılmak isterim. Boyum 1 68 kilom 73 hedef 60 inşallah. Ne zaman oluşturacak siniz çizelgeyi

Bende katılmak istiyorum benide kaydedebilirsiniz bu arada kadınlar kulübüne ilk defa yazıyorum neyi nereye yazacağımı pek bilmiyorum kusura bakmayin
Merhaba bende katılmak istiyorum ama dediğiniz gibi neyi nereye yazacağım bilmiyorum siz yapabildiniz mi

Merhaba diyet değil de yasam tarzı olarak oturdu ben de. 60 kilo ile diyetisyenle çalışmayı bırakmıştım yaklaşık 8 ay olacak. Bu süreçte 2 kilo daha verdim . Artık 2 öğün devam ediyorum. Tabi arada kaçamaklar olmuyor değil. Ama dengelemeyi öğrendiğim için sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…