• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın arkadaşlarım

adetime 4 gün kaldı.4 gün önceden çıkıo die bu sabah test yaptım.
veeeeeeeeeee akça pakça çok net bi şekilde TEK ÇİZGİYİ gördüm
keşkede yapmasaydım.çok daha üzüldüm.
herkez de dört gun kala görunecek dıye bı kaıdemı var canım yaa..benım adet gunum geçtıgı halde çok çok silik çizgi çıkmıştı.bi sabret bakalum geç döllenme olabılır senınkıde canım..umutsuzluk yapma yıne tadlummm
kıs nohut sen beni güldürüüoon vallaa.
sabah sabah evdeyim kıs nere gidimm.öğlen gibi çıkcamm :D:D:D:D

ne bilim bu ara hiç durmuyon da öglene kadar sabredemezsın dıye :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarım

adetime 4 gün kaldı.4 gün önceden çıkıo die bu sabah test yaptım.
veeeeeeeeeee akça pakça çok net bi şekilde TEK ÇİZGİYİ gördüm
keşkede yapmasaydım.çok daha üzüldüm.

çiçeğim erken ama daha tatlım çıkmayabilir...kırmızıları görene kadar umudumuzu yitirmiyoruz ona göre .....

:( ay ben çok salak oldum bu ay .eşim de şaşırtıorum yasık onadaaa

nohutcum yarın bi yere gitmicem canım inşallaah sizle zaman geçiremiom die üzülüorum desem inanırmısın.ama bu aralar çıkmam iyi oluo.kafam dağılıooo

ahhh canım yaaaa.çalışmanın iyi yanlarıda var kötü yanlarıda.sen yine de tadını çıkar çalışmanın canımcııım.

:( ay ben çok salak oldum bu ay .eşim de şaşırtıorum yasık onadaaa

nohutcum yarın bi yere gitmicem canım inşallaah sizle zaman geçiremiom die üzülüorum desem inanırmısın.ama bu aralar çıkmam iyi oluo.kafam dağılıooo
takılıyom ben sana bebemmm gez toz tabuküü kıskanıyom ben senı eşim şimdi dikkat et çıkıp gezme dıyo ben tıkandım kaldım eve ya ondan ama dn bende kardeşimle kaçamak yaptım eşime süpriz yaptık yanana gıtım..
nasılsın güzel hamişimiz...güccük nohutumuz nasıl :))
ya şu dişimin agrısıda olmasa çok iyi olcam ama o rahat bırakmıyo kıı canım yaa
canım çok ilginçtir benim dier hamileliklerimdede 20 lik dişim çıkmaya niyetlendi ama çıkmıo ağrı yapıo bi süüre sora geçio.bişi yemekte zor oluo.ama ilaç içme

aynen ya çıktıgı falan yok sadece bana acı verıyo gıcık şey:umursamaz:

ahhh canım yaaaa.çalışmanın iyi yanlarıda var kötü yanlarıda.sen yine de tadını çıkar çalışmanın canımcııım.

haklısın çiçeğim çalışmak güzel ama işte yorucu oluyor ,hem ev hem iş bunaltıyor bazen...allahtan çok anlayışlı ve yardımcı bir eşim var...

bu arada kıslar benim kasık batmalarım devam edioooo.
ben sana hamılesın içime doguyo diyom sen ınanmıyon işte buda belırtısı kıjım yaaazemuszemus
nohutcum isteddiğin kadar takılabilirsin canım çok hoşuma didiiiio :D
sen çıkma olsun otur evde bebişin için

ayyy valla aynen dedıgın gıbı bebişim için oturmak zorundayım akşam zaten annem e geçicem yine içi rahat etmıyo burdyım diye biliyom dıyo en rahat durmazsın...

Back
X