Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkez de dört gun kala görunecek dıye bı kaıdemı var canım yaa..benım adet gunum geçtıgı halde çok çok silik çizgi çıkmıştı.bi sabret bakalum geç döllenme olabılır senınkıde canım..umutsuzluk yapma yıne tadlummmgünaydın arkadaşlarım
adetime 4 gün kaldı.4 gün önceden çıkıo die bu sabah test yaptım.
veeeeeeeeeee akça pakça çok net bi şekilde TEK ÇİZGİYİ gördüm
keşkede yapmasaydım.çok daha üzüldüm.
kıs nohut sen beni güldürüüoon vallaa.
sabah sabah evdeyim kıs nere gidimm.öğlen gibi çıkcamm![]()
günaydın arkadaşlarım
adetime 4 gün kaldı.4 gün önceden çıkıo die bu sabah test yaptım.
veeeeeeeeeee akça pakça çok net bi şekilde TEK ÇİZGİYİ gördüm
keşkede yapmasaydım.çok daha üzüldüm.
günaydın yasemınn sanada hayırlı cumalar talımm
ya kızlar benım 20lık dişim çıkıyo ama oluyorum agrıdan napıcam ben grı kesıcıde alamıyorum...
bu arada günaydın yasemincim.nasılsın
canım benim yaa allah sizede kolaylık versin.
benimde uyuma imkanım var ama nerdeeeeeee :1shok:
takılıyom ben sana bebemmm gez toz tabuküü kıskanıyom ben senı eşim şimdi dikkat et çıkıp gezme dıyo ben tıkandım kaldım eve ya ondan ama dn bende kardeşimle kaçamak yaptım eşime süpriz yaptık yanana gıtım..ay ben çok salak oldum bu ay .eşim de şaşırtıorum yasık onadaaa
nohutcum yarın bi yere gitmicem canım inşallaah sizle zaman geçiremiom die üzülüorum desem inanırmısın.ama bu aralar çıkmam iyi oluo.kafam dağılıooo
ya şu dişimin agrısıda olmasa çok iyi olcam ama o rahat bırakmıyo kıı canım yaanasılsın güzel hamişimiz...güccük nohutumuz nasıl :))
canım çok ilginçtir benim dier hamileliklerimdede 20 lik dişim çıkmaya niyetlendi ama çıkmıo ağrı yapıo bi süüre sora geçio.bişi yemekte zor oluo.ama ilaç içme
ahhh canım yaaaa.çalışmanın iyi yanlarıda var kötü yanlarıda.sen yine de tadını çıkar çalışmanın canımcııım.
haklısın çiçeğim çalışmak güzel ama işte yorucu oluyor ,hem ev hem iş bunaltıyor bazen...allahtan çok anlayışlı ve yardımcı bir eşim var...
bu arada kıslar benim kasık batmalarım devam edioooo.
ben sana hamılesın içime doguyo diyom sen ınanmıyon işte buda belırtısı kıjım yaaazemuszemusbu arada kıslar benim kasık batmalarım devam edioooo.
nohutcum isteddiğin kadar takılabilirsin canım çok hoşuma didiiiio
sen çıkma olsun otur evde bebişin için