Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldukııı ablaaa merak ettım bak şimdiiibilmiyorumkismileayyyyy nohut yaaa valla nasıl şok oldum bi görseydin halimiii bilmiyorumkismile
gezgınçii gacı nolucakkk ...bende yarın akşam yıne annem e geçicem ama o gezme sayılmaz kı yaaa:1no2:ayyyyyyy nohut fena yapcak ama yarında yokum şimdiden süleyim.kızmasın banaaaa.
bu aralar gesmeler üst üste geldiiiii
biz sevgililer günü kutlamıyoz bebemmm o yuzden hiç bişeym almadım ben biz o gun sadece hayırlı para kazanıyozşakkıdı anlarsın ya canımmsırnaşık şeykımsecıklerr yokk herkess askı memnuda heralde:):) kız ne hedıye aldınız kocıslere:?ben daha almadımm:)
gıı napıonn nohutluu??ya senın gercek adınn ne??
neseee sende gecıkmelı kutlarsınn cicimmm:) ewlıyık bız dımı sewgılıler gunu gectı bızden:) bende esıme avcondan parfum aldım ama martta gelcek:) dedım ona sewgılılıler gunu hedıyesı yerıne artık ama marrt ulascak dedımm:):)
yoo bayadır konusuoz ama ısmını bılmıuom dıgerlerı bılıo,dur belkı?
siz msn dende gorusuonuzmu?
ayyyy sevındırık oldumm tatlımmm merciiaklıma geldı bılıomusunn ınankı:) goz yapın cok gusel cunkum ceylan gıbısın dıcektım bı aralarr:)
muhyerem zatınızı bagısladıgınız ıcınn saolll bebekımm:):):):):)
olurmu kız ole şey saçmalama...sen istemesen ben zorla verecegdımmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ama sankı zorla ıstemıs gıbı oldum bebeım ya samımı gormuosan werme bosuna:)
hosbulduk kızlar ben geldıgımde herkez burdaydı sımdı yok nerde bunlar yaa
mervamm sutbeyaz sızler nasılsınız iyi akşamlar kuzularr...
azıze ablacım bu arada nıye şokkk oldugunu anladım canımmmm ...çok güldümmm amaa