• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayyyyy nohut yaaa valla nasıl şok oldum bi görseydin halimiii bilmiyorumkismile
ne oldukııı ablaaa merak ettım bak şimdiiibilmiyorumkismile
ayyyyyyy nohut fena yapcak ama yarında yokum şimdiden süleyim.kızmasın banaaaa.
bu aralar gesmeler üst üste geldiiiii
gezgınçii gacı nolucakkk ...bende yarın akşam yıne annem e geçicem ama o gezme sayılmaz kı yaaa:1no2:
kımsecıklerr yokk herkess askı memnuda heralde:):) kız ne hedıye aldınız kocıslere:?ben daha almadımm:)
biz sevgililer günü kutlamıyoz bebemmm o yuzden hiç bişeym almadım ben biz o gun sadece hayırlı para kazanıyozşakkıdı anlarsın ya canımmsırnaşık şey

:) ewlıyık bız dımı sewgılıler gunu gectı bızden:) bende esıme avcondan parfum aldım ama martta gelcek:) dedım ona sewgılılıler gunu hedıyesı yerıne artık ama marrt ulascak dedımm:):)

:) ewlıyık bız dımı sewgılıler gunu gectı bızden:) bende esıme avcondan parfum aldım ama martta gelcek:) dedım ona sewgılılıler gunu hedıyesı yerıne artık ama marrt ulascak dedımm:):)
neseee sende gecıkmelı kutlarsınn cicimmm
yoo bayadır konusuoz ama ısmını bılmıuom dıgerlerı bılıo,dur belkı?

yok kız kısme bılmıyo daha........sölım canım o degerlı muhım ismimi bahşedeyım sana
CEYLAN

aklıma geldı bılıomusunn ınankı:) goz yapın cok gusel cunkum ceylan gıbısın dıcektım bı aralarr:)

muhyerem zatınızı bagısladıgınız ıcınn saolll bebekımm:):):):):)

aklıma geldı bılıomusunn ınankı:) goz yapın cok gusel cunkum ceylan gıbısın dıcektım bı aralarr:)
muhyerem zatınızı bagısladıgınız ıcınn saolll bebekımm:):):):):)
ayyyy sevındırık oldumm tatlımmm mercii
ama sankı zorla ıstemıs gıbı oldum bebeım ya samımı gormuosan werme bosuna:)
olurmu kız ole şey saçmalama...sen istemesen ben zorla verecegdımmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hosbulduk kızlar ben geldıgımde herkez burdaydı sımdı yok nerde bunlar yaa

burdayız canım nasılsın nasıl gıdıyooozemuszemus

kızlar hepinize iyi akşamlar...bişi sorcam benim adetime 9 gün var ve 3gündür normalde turşu sevmememe rağmen aşırı derecede turşu çekiyo ve kavanozun içine düşücem yemekten gece bile kalkıp turşu yiyorum..sizce hamilelikten olabilirmi yoksa çokmu erken daha bilemedim.

Back
X