Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bende hala bişey yok ayyy valla heyecanlıyım bugün gözlerim karardı belirtimidirki:bbo:

tatlım iyimiyim bende bilmiyorum bi boşluktayım ne yapsam diye düşünüyorum.ereni okuldan aldım bugün eczanenin önünden geçtim test alsammı diye almadım zor tuttum kendimi canım yaaa
azizecim nasılsın?
var mı belirtiler? Test yapacak mısın?
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Ay ne çok soru sordum delikafadulden delikafadulden

tatlım iyimiyim bende bilmiyorum bi boşluktayım ne yapsam diye düşünüyorum.ereni okuldan aldım bugün eczanenin önünden geçtim test alsammı diye almadım zor tuttum kendimi canım yaaa

ya gözlerin de kararmış neden olmasın..
ben sabredemezdim sanırım yaa, hala adet olmamışsın :dance:
ben çoktan yapmıştım testi sanırım.. kaydirigubbakcemile2

ama sen yarını bekle istersen bu kadar beklemişsin, 1 gün geçmiş olsun bari, daha kesin olsun canım..
valla senin için de çok heyecanlanıyom gamyoncuiremsu

kızlarrr merhabalar ben ekim 6 da adet olmam gerekiyor. bugun dun dayanamayıp 2 tane gebelik testi aldım ve dun akşam yaptım ve bu sabah 2. çizgiyi silik gördüm sizce ne bu ya şaşkınım yardımcı olun ltfen

merhaba gul cum benımde reglım 6 ekım valla boyle yazdın yarın sabah banada test yaptırıcaksın evde var zaten zor duruyordum tuzu bıberı oldun sılık mıydı cızgı ozaman hamılesın bence cunkı sılıkte olsa var demekmıs canım:lepi:

ayy canlarım benim. çok sağolun kızlar ilginiz için. bende sizler için inanın heycanlanırım sizi listeye hamile olarak yazıcağım için.

özgecim sen kaç yaşındasın tatlım merak ettim.
ya gözlerin de kararmış neden olmasın..
ben sabredemezdim sanırım yaa, hala adet olmamışsın :dance:
ben çoktan yapmıştım testi sanırım.. kaydirigubbakcemile2

ama sen yarını bekle istersen bu kadar beklemişsin, 1 gün geçmiş olsun bari, daha kesin olsun canım..
valla senin için de çok heyecanlanıyom gamyoncuiremsu

ayy canlarım benim. çok sağolun kızlar ilginiz için. bende sizler için inanın heycanlanırım sizi listeye hamile olarak yazıcağım için.

inş. eğer bu göbeğim hamilelikten değilse zayıflamam şart çok şiştim ya:sinifsinif: inş. bu listedeki herkesi yazarsınopuyorumnanaktancanım

inşallah canım. kesinlikle çok harika bişey oğulumla beraber büyüdüm valla. eşimde bana sende benim küçük kızımsın diyookaydirigubbakcemile3
:asigim::asigim:inş.bende hamile olurum bu yaşta erken anne olmak herzaman iyikaydirigubbakcemile3

azizecim inşallah adet olmazsın ilk senin mutluluğunu yaşarız valla bizler senden daha heyecanlıyız

X