Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende hala bişey yok ayyy valla heyecanlıyım bugün gözlerim karardı belirtimidirki:bbo:
azizecim nasılsın?
var mı belirtiler? Test yapacak mısın?
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Ay ne çok soru sordum delikafadulden delikafadulden
inş. diyelim dimi ilk kendini yaazarsın:Saruboceq:
azizecim nasılsın?
var mı belirtiler? Test yapacak mısın?
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Ay ne çok soru sordum delikafadulden delikafadulden
tatlım iyimiyim bende bilmiyorum bi boşluktayım ne yapsam diye düşünüyorum.ereni okuldan aldım bugün eczanenin önünden geçtim test alsammı diye almadım zor tuttum kendimi canım yaaa
kızlarrr merhabalar ben ekim 6 da adet olmam gerekiyor. bugun dun dayanamayıp 2 tane gebelik testi aldım ve dun akşam yaptım ve bu sabah 2. çizgiyi silik gördüm sizce ne bu ya şaşkınım yardımcı olun ltfen
bizde ne meraklıyız ben bile merak ediyorumopuyorumnanaktan
ya gözlerin de kararmış neden olmasın..
ben sabredemezdim sanırım yaa, hala adet olmamışsın :dance:
ben çoktan yapmıştım testi sanırım.. kaydirigubbakcemile2
ama sen yarını bekle istersen bu kadar beklemişsin, 1 gün geçmiş olsun bari, daha kesin olsun canım..
valla senin için de çok heyecanlanıyom gamyoncuiremsu
ayy canlarım benim. çok sağolun kızlar ilginiz için. bende sizler için inanın heycanlanırım sizi listeye hamile olarak yazıcağım için.
bizde ne meraklıyız ben bile merak ediyorumopuyorumnanaktan
tatlım seninde yaşını alıyımmmm canım
yaşımmı gencim güzelim hesabıhihoyyyt21 yaşındayım canım :asigim:
canımmm yaaa çok gençmişsin canım kardeşimsin yani hııı.oğuluma hamileydim senin yaşında.
özgecim sen kaç yaşındasın tatlım merak ettim.
:asigim::asigim:inş.bende hamile olurum bu yaşta erken anne olmak herzaman iyikaydirigubbakcemile3
canım ben 81 doğumluyum, bu ay 28 bitiyor 29' a giriyorum...
aramızda fazla yaş farkı yomuş tatlımm. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.