Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşım ne guzel soyluyorsun ahh...yok anam benimki ikna falan olmuyor kararını vermış bırkere.........eee o bişiy yapmayınca elımdende bişey gelmıyorkı anam....
o yuzden bu ay kalmayı daha cok istemiştim ama kısmet belki bundada vardır bır hayır ne dıyım ben ertelıyorum ama umarım sızler en kısa zamanda kalırsınız.

canım benimde eşim ilk hamile kalmyı düşündüğümü söylediğimde seninki gibi tepki vermişti bide benim daha 2 yaşında bir çocuğum daha var ve maddi olarakta biraz bocumuz var.oda biraz daha bekleyelim dedi bende belki hemen olmaz olursada o kısmeti ile gelir birde yaşımız çok ilerlemeden büyüsün ler diyerek hemen hemen bir ay konuşarak ikna ettim sende mantıklı konuşmalar yaparsan onun sesi çıkmayacaktır..:içelim:

herkese günaydınnn benim günümde yarın ama hiçbişey hissetmiyorum normalde hep günümden önce olurdum ama şuan hiçbişey yok inşallahda olmass inşallah bebişim vardır ve rabbim isteyen herkese el açan herkese verir...

sende hoşgeldin aramıza bende 28 yaşındayım .hadi bakalım:)opuyorumnanaktan

tesekkur ederım canım saol yasıtız yanı ama senın ıkıncı olcak sanırım benım daha ılk.reglıme 6 gun kaldı sayıyorum son 6 5 4 3 2 1 veeeeee ıns sonundaaaaa hamıleyımmmmmmmmmmmm dıye yazarım sıze.ay ne guzel dımı ınsanın ıcınde bırseyler hop hop edıyor.allahım ısteyen herkese ve banada bır bebek nasıp et.bızlerede yasat o yuce duyguyu.

günaydın inş. canım bebişin gelir hayırlısıyla:CüvCüv:

beş yasında bır oğlum var yaş farkı olmasın dedım,eşimin yaşını one surdum,inanç penceresınden ele aldım konuyu,beş aydır zaten kalamadığımı hemen olmadıgınıda söyledım
yok....karar kesın bende bu saatten sonra zorla bişey yapmak istemem sonucta cocuk bu....... istemeden olsun istemıyorum bakalım artık bugun hastaneye gıdınce doktorumada ugrarım beraber konuşuruz bırde......

kızlar ben kactım ortalıgı toplayayım biraz sonrada cıkarım gelince haber veririm size.
iyi gunler ıyı sohbetler sıze.........

hayırlısı olsun artık canım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm canım sanırım eşin 2. çocuğu istemiyor anladığım kadarıyla. sana ne sebep gösteriyo peki?

neyse kıslarr birasdan eşim nöbetten gelcek bugun evde ama yarınımı hep sizinle geçirmek istiyorum inşallah kırmızılar gelmezde mutluluğumu sizlerle beraber yaşarım herkese hayırlı günlerr

canım ilk denemenizmi ne kadralık evlisin?

:hulya:ayyy bu iki gün geçmek bilmez şimdi. kızlar ayaklarım dünden beri çok soğuk ısınmıyo neden olabilir sizce. acaba adetmi olcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…