Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben çıkıyorum evimi temizlicem
herkes evini toparlayıp geldi galiba
ben sabahtan beri pc başındayım offf

listede olan olmayan tüm arkadaşlara ekim ayı uğurlu gelir inşallahhhh
tüm kışı hamile geçiririz yaza da bebiş yaparız

mhyp kısmet canım benimde 1 düşüğüm var.hayırlısı umarım sonradan gülerlerden oluruz.katrem sağol.heyecan endişe hepsi birarada ilk hamileliğimde hissetmiştim varlığını.şimdi bilmiyorum.eşim şehir dışında bekleyip görcem artık

inşallah canım...görüşürüz sana kolay gelsin arkadaşımm.

benım 5 yasında bı oglum varr ama olmuyo cok zor hamıs kalıyom ben hayırlısı olsuuun

sanada geçmiş olsun canım...benim de ikinci düşk oldu. bu üçüncü olcak allahın izniyle.
mhyp kısmet canım benimde 1 düşüğüm var.hayırlısı umarım sonradan gülerlerden oluruz.katrem sağol.heyecan endişe hepsi birarada ilk hamileliğimde hissetmiştim varlığını.şimdi bilmiyorum.eşim şehir dışında bekleyip görcem artık

güle güle:kedi:kolay gelsin opuyorumnanaktan

evet sorun beyınde bıtıyo galıba yanı ben kendı adıma solıyım takıyom kafamaaa

nekadar sitres yaparsan hamile kalman zorlaşır canım. rahat ol bitane evladın var zaten onu düşün. bende 8 yıl sonra başladım olur olmaz rabbim bilir hayırlısı ne vakitse o olsun diyorum.kısmet canım yaa
evet sorun beyınde bıtıyo galıba yanı ben kendı adıma solıyım takıyom kafamaaa

beni de listeye ekler misiniz? benim de 14 ekim tarihim. opuyorumnanaktan

selam kizlar..bende ekim kasim aylarinda hamilelikplanlarim var...1 senedir hamis kalamiyorum..bugün sogan kürüne basladim ..adetiminde 3.günü bugün...acaba dogru gündemi basladim..bilginiz varmi kizlar...:uhm:

berrucum inşallah.adet belirtim migrenimin 3 gün öncesinden tutması ve aşırı sinirlilik ikiside yok.
ayaklarımda üşüme var.ama vücut ısım eskisinden yüksek.hafif bulantı.araba tutması gibi.hareket ettikçe kasıkta batma.umarım bebiş vardır

ayy canımm inşllh hamişsindir hayırlısı olsun bakalım hamiş haberini alırız inşllh

X