hayırlı pazarlar herkese:kedi:
kızlar listemiz gittikçe çoğalıyo...:lepi: inşallah hamilelerimizde çoğalır.:Saruboceq:
kızlar listemiz gittikçe çoğalıyo...:lepi: inşallah hamilelerimizde çoğalır.:Saruboceq:
iyilik canım hüsrana uğrayanlar toplAştık işte
tedavi oldum ama katremcim doktorları biliyorsun hemen tüp bebek gibi şeylere yönlendirdi ama ben normal yolla biraz daha beklemek istedim.umarım fazla beklemem
katremcim sen ne zamandır istiyorsun
inşallahhhh bol bol hamiş haberi gelsin...allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
canım öyle deme.daha bebişleri beklemedeyiz.evlatlarını kaybedenleri düşük yapanları düşün.umudumuzu yitirmeyelim.benim adet tarihim bugün hiç bir adet belirtim yok.tuvalete her gittiğimde korkuyorum.allah bizimde dualarımızı kabul edecek inanıyorum
canım öyle deme.daha bebişleri beklemedeyiz.evlatlarını kaybedenleri düşük yapanları düşün.umudumuzu yitirmeyelim.benim adet tarihim bugün hiç bir adet belirtim yok.tuvalete her gittiğimde korkuyorum.allah bizimde dualarımızı kabul edecek inanıyorum
ya kızlar birşey sorucam illaki göğüs sızlaması ve şişme olması şartmı :sinifsinif: bende yokta.
ya kızlar birşey sorucam illaki göğüs sızlaması ve şişme olması şartmı :sinifsinif: bende yokta.
şekerler benim adet günüm 10 ekim yazar mısınız
arkadaşlar listeyi kim düzenliyordu... beni de yazar mıısnız
17 ekim tuba373
arkadaşlar listeyi kim düzenliyordu... beni de yazar mıısnız
17 ekim tuba373
slm canım tabi yazarım...ben düzenliyorum. aramıza hoşgeldina.s.