Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyilik canım hüsrana uğrayanlar toplAştık işte

canım öyle deme.daha bebişleri beklemedeyiz.evlatlarını kaybedenleri düşük yapanları düşün.umudumuzu yitirmeyelim.benim adet tarihim bugün hiç bir adet belirtim yok.tuvalete her gittiğimde korkuyorum.allah bizimde dualarımızı kabul edecek inanıyorum

tedavi oldum ama katremcim doktorları biliyorsun hemen tüp bebek gibi şeylere yönlendirdi ama ben normal yolla biraz daha beklemek istedim.umarım fazla beklemem

inşallah normal yoldan gelir canım
hep öyle dua ederim
Allahım kolay yoldan hayırlısını nasip et diye
neler okuyoruz
yıllarca bebeği olmayıp umudu kestikleri anda hamile kalanlar var
Allah bizi o kadar bekletmez inşallah

katremcim sen ne zamandır istiyorsun

benim daha yeni canım
ilk kez bu ay istedim
eşimin haberi yok eski mesajlarda yazmıştım
bu ay olmadı inşallah önümüzdeki ay

ya kızlar birşey sorucam illaki göğüs sızlaması ve şişme olması şartmı :sinifsinif: bende yokta.

Ayy çok heyecanlısındır şimdi
inşallah adet olmazsın
bir de bakıyosun şuan karnında minik minicik bir bebiş var

ahhhh canım benim..benim 3 kaybım var en son 3 ay önce minik kızımı toprağa verdim.....
((((

benimde adet tarihim salı günü ama erken test yaptım belirtide yok katrede test yaptı onunda yok o nedenle eylül hüsranlarıyız diye yazdım...ekime inşallah....

ya kızlar birşey sorucam illaki göğüs sızlaması ve şişme olması şartmı :sinifsinif: bende yokta.

herkeste farklı olur diye biliyorum bende 2 günden beri tuhaflıklar var:kedi:akşama doğru mide bulantılarım baş dönmesi halsizlik hiç iş yapasım yok 15 günden fazlada olduğu için adet dönemime testte yapmak istemiyorum akannehir inşallah bunlar psikolojik değildir:Saruboceq:

Benim bir dahaki adet tarihim "Victoria Woman Calendar" dan baktım 29 ekim olarak gözüküyor
yani yine ekim listesindeyim a.s
ama yine de 1 ekiimi beklicem
Allahtan umut kesilmez

arkadaşlar listeyi kim düzenliyordu... beni de yazar mıısnız
17 ekim tuba373

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…