Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canımm okudum msjn. inşallah çok uzun sürmez bulantılar.bazılarının 4 ay sürdüğü olurmuş.senin olmaz inşallah.yaa bulantıda zor valla bakalım kızınmı olcak merak ediyom canım.alkisalkisalkis

kahvelokum,

beklemekle aran nasıl? son hafta hele hiç geçmiyor... yarın 23. günüm yarından itibaren tuvalete gitmeye korkmaya başlayacağım günler geliyor. elimde olsa hiç tuvalete gitmicem kafamçokkarıştı

evet canım bende çok merak ediyorum bakalım kızmı erkekmi :))))) :ecrin_bebek: bulantılar neye işaret bakalım

nasılsın canım
var mı belirti?

iyiyim canım.. belirti falan yok.. olmadı sanırım bu ayda

ayy evette sürekli yeni arkadaşlar ekliyom sondan.ama bi ara yapabilirsem yaparım canımfisfisfis

tamam.. nasıl istiyorsan öyle olsun...asabiyete gerek yok...

bilmem mi canım... 10 aydır aynı stresi yaşıyorum.. ama ben de bu ay da belirti yok... hatta bir tane sivilcem çıktı.. benim için bu hamile olmadığım anlamına geliyor

Merhaba, iyi akşamlar kızlar. ben 35 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, pko hastasıyım. uzun bir tedavi sonunda 8 aydır düzenli adet görüyorum ve yumurtluyorum. beklenen adet tarihim 1 veya 2 Ekim. çok nadir sol kasıkta çekme, batma olması dışında hiç belirti yok. yumurta çatladı eminim, dün doktorum teyit etti ama geçen aylarda ovülasyondan sonra göğüs uçlarım 1 hafta acırdı, şimdi tık yok. akıntı var, su gibi, henüz kurumadım.
7 gün kaldı, beklemedeyim bende

mrb canım hoşgeldin aramıza listeye ekliyim senide. hayırlı olur inşallah.inşallah hamişsindir güzel haberlerini alırız.alkisalkisalkis

Benim de 18 ekim....Geçen hafta ben de gerim sayımdaydım böyle ama 3 gün erken adet olup afalladım. İnşallah sizden bu ay güzel haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…