bizim haberlere az kaldı Azize
nasıl sende var mı belirti falan ??
biz iyiyiz canım işte anlatmıştım ya bulantılar devam
erenin okuluda hayırlı olsun canım inşallah çok güzel okur güzel yerlere gelir canım:Saruboceq:
bende seni özledim valla ama arada bi bakıp çıkıyorum bulantıdan yatmakla geçiyo zaten vaktim
kaç gündürde kayınvalidemde kaldım baktı bana sağolsun yemek falan yedirdi biraz iyi oldu birazda anneme gidiyim bari bi ora bi bura geçircem şu günleri evde bişey yiyemiyorum zaten bulantıdan yapamıyorum onlar zorlada olsa yediriyolar :))) en azından halsiz kalmıyorum cokacimcoook:CüvCüv:
evet canımm okudum msjn. inşallah çok uzun sürmez bulantılar.bazılarının 4 ay sürdüğü olurmuş.senin olmaz inşallah.yaa bulantıda zor valla bakalım kızınmı olcak merak ediyom canım.alkisalkisalkis
nasılsın canım
var mı belirti?
ayy evette sürekli yeni arkadaşlar ekliyom sondan.ama bi ara yapabilirsem yaparım canımfisfisfis
kahvelokum,
beklemekle aran nasıl? son hafta hele hiç geçmiyor... yarın 23. günüm yarından itibaren tuvalete gitmeye korkmaya başlayacağım günler geliyor. elimde olsa hiç tuvalete gitmicem kafamçokkarıştı
Merhaba, iyi akşamlar kızlar. ben 35 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, pko hastasıyım. uzun bir tedavi sonunda 8 aydır düzenli adet görüyorum ve yumurtluyorum. beklenen adet tarihim 1 veya 2 Ekim. çok nadir sol kasıkta çekme, batma olması dışında hiç belirti yok. yumurta çatladı eminim, dün doktorum teyit etti ama geçen aylarda ovülasyondan sonra göğüs uçlarım 1 hafta acırdı, şimdi tık yok. akıntı var, su gibi, henüz kurumadım.
7 gün kaldı, beklemedeyim bende
benıde eklermısın 1 ekim sımdıden tesekkurler
:hulya: he yaaa
heyecan ne durum son 6 delikafadulden
sizin yaklaşmış canım benim daha 17 ekimde hem daha çalışmalarada başlamadıkbakalım ne olcak:kedi: