- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
evet yaaa nasıl atsak bilmiyorumkiievet sezoş bu korku hıç giticek bende de haa diken üstündeyim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaaa nasıl atsak bilmiyorumkiievet sezoş bu korku hıç giticek bende de haa diken üstündeyim....
ben marttada olamam ohaoldumsmile
neden canımm öle düşünme bitanem yaaaaaaaaaaaaa
amiiiin cnmm :Saruboceq:mart ayındada adet olmam lazım...test sonuçlarımı bekliyom sonuçlarda mart ayının belki de sonuna doğru çıkarmış. kısmet artık allah hayırlısını versin inşallah hepimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mart ayındada adet olmam lazım...test sonuçlarımı bekliyom sonuçlarda mart ayının belki de sonuna doğru çıkarmış. kısmet artık allah hayırlısını versin inşallah hepimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
BU ARDADA NAZOCUM YAZDIKLARIN BENI ÇOK ETKILEDI YAA ÜZÜLM LÜTFEN RABBIM HAYIRŞI BIR ZAMAN DA VERIR INŞLLAH LUTFEN UMUTSUZ KONUŞMA BÖYLE.....SENİN İÇİNDE AYRICA DUA EDICEM CANIM ....BELKI TAM ANLAMIYL anlıyamam senı ama az buçukda olsa anladıgımı düşünüyorum...HAKKINDAN HAYIRLISI OLSUN CANIM...
bizde seni seviyoruz canımmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5ayyy..canım benim..kıyamam ben sana...üzülme sen..saol kuzucum.hepiniz saolun.hamişler kendinize çok iyi bakın..sezen,nohut hiç korkmayın,Allahım koruyordur meleklerinizi..içiniz rahat olsun,olsun ki bebişte rahat olsun di mi ama?sizleri çok seviyorum kızlar..Şeniz
sağol canım bende aranıza katıldım darısı diğer kızların başınaeren sezenn tebrıklerr canımmm cooookkk sevınnnduummmmm
nannnnnn ne çok gezıyon sen yaaa kıskanıyom bakkkkkslm kızçeler anca girebildim ama kismecikler kalmamış göremedim kismeyi öptün hepimizi yarın adanaya gidiyorum pazar dönücem kızlar öptüm hepinizi
slmm kızlarrr