- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
2011 0cak canımbakem ben hangi ayın hamişi olcam bilmiyorumkismile olabilirsem tabi bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2011 0cak canımbakem ben hangi ayın hamişi olcam bilmiyorumkismile olabilirsem tabi bilmiyorumkismile
bakem ben hangi ayın hamişi olcam bilmiyorumkismile olabilirsem tabi bilmiyorumkismile
bi ay sık dişini çıkarma hemen gel yanıma yalnızım valla :roflol:kısss bende orayamı gelsem neee biras ertelıyım dogumukaydirigubbakcemile3
martta hamiş olanlar aralıkta cnm nisan ocak olmuyomusen nısan hamişi olcan sonracıgımada.....aralıkda dogurcan ablaa :CüvCüv:
ben öyle hissediyom....
kıss -ceylan kasım topicinde 3 kişi var hamiş olan kimse yokk
:roflol:bi ay sık dişini çıkarma hemen gel yanıma yalnızım valla :roflol:
martta hamiş olanlar aralıkta cnm nisan ocak olmuyomu
ay valla ne bilim o 3 kişide bafo harzemşah benn bizim topic kızlar:roflol:anam 3kişicikmi hamiş kalabilmiş yoksam kaydirigubbakcemile3
ayy güldürdün beni estafırullah cnmm ya :roflol::roflol::roflol:
kıss benım kafa basmıyo artıkın dogru ocak a gelıyoboshayallersmile
sen nısan hamişi olcan sonracıgımada.....aralıkda dogurcan ablaa :CüvCüv:
ben öyle hissediyom....
aaa nisanda hamiş olursam ocakta doğum kısmetse :Saruboceq:martta hamiş olanlar aralıkta cnm nisan ocak olmuyomu
ay valla ne bilim o 3 kişide bafo harzemşah benn bizim topic kızlar:roflol:
ay hayırlısıyla inşallah :Saruboceq: nisanda hamile kalmışsam,aralık sonu ocak başımı doğuruyom acep CADIARZU yanı hangi aya denk gelcek ki:uhm:
bizim topicde var bi uğur diğer topicleri yendik he he he:lepi:aaa nisanda hamiş olursam ocakta doğum kısmetse :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 şubat sadece size vermiş bebişleri hihoyyyt
ay valla ne bilim o 3 kişide bafo harzemşah benn bizim topic kızlar:roflol:
bizim topicde var bi uğur diğer topicleri yendik he he he:lepi:
gelsinler yoksa ben senide transfer edicem yanıma canım sıkılır benim orda bacım 1 ay sıkarsın dişini dimidurr kuzuu daha erken inşallah gelcek devamııııopuyorumnanaktan
evet senin böcüğün uğurlu geldi öptüm böcüğünüüaşk olsun teyzoşuuu benımm ugur böcügüü unuttun herhall......ugurlu geldı bebişimmm...:lepi:
bugün hiç uğramadı buralara selcann yarın gelir inş.selcan bugun dr gidicektı ne yaptı acaba merak ediyorum yaa:uhm:
gelsinler yoksa ben senide transfer edicem yanıma canım sıkılır benim orda bacım 1 ay sıkarsın dişini dimi