sağol pelincim darısı başınıza ayağımı sürttüm arkamdan sizde gelin kuzuuuumsezencim cok sevindim canım tebrik ederim allahım kucagına almayı nasip etsin şu mubarek günde dualarımızı kabul et yarabbim darısı başımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol pelincim darısı başınıza ayağımı sürttüm arkamdan sizde gelin kuzuuuumsezencim cok sevindim canım tebrik ederim allahım kucagına almayı nasip etsin şu mubarek günde dualarımızı kabul et yarabbim darısı başımıza inşallah
sanada hayırlı kandiller cnmmhayırlı kandiller herkezeee
liste çok güzel olmuş azizecimm ellerine sağlıkkŞenizhamile arkadaşlarımızı tebrik ederim alkisalkisalkis
bende bugün sabah ölçtüm 36.9 du öğleden sonra 37.2 ye çıkmıştı canım bence hamilesinn sanada uğurlu gelirim inş..:Saruboceq:Canım ya bugün öğlen 37.2 akşam 2 defa daha ölçtüm ilkinde 37.3 çıktı diğerinde ise 37.5 çıktı gittikçe yükseliyor ya yarın sabah kalktığımdada ölçerim...
liste çok güzel olmuş azizecimm ellerine sağlıkkŞeniz
bende burdayım bu akşam kimse evet cnm bende çok beğenerek koydum beğenmene sevindimsezencim avatar resmin çok süper olmuş yaaaaa....:lepi:
herkez bugünü değerlendiriyo kandil dua ediyolar galiba allah kabul etsin hepimizinkinibizim kızlar yok....
hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim alkisalkisalkis
ben burdayım gitmem de cnmmmhamiş olanlar teker teker ayrılıyomu aramızdan yoksam bilmiyorumkismile
hamiş olanlar teker teker ayrılıyomu aramızdan yoksam bilmiyorumkismile
liste süper olmuş azize abla ellerıne saglıkkaydirigubbakcemile5
kıss -ceylan kasım topicinde 3 kişi var hamiş olan kimse yokkhiiiiiiiiççç üstüme alınmıyom valllaa:lepi:burda en çok vakıt geçiren benim herhal ekım annelerı kızıyo bana....
Şeniz kaydirigubbakcemile5ben burdayım gitmem de cnmmm
hiiiiiiiiççç üstüme alınmıyom valllaa:lepi:burda en çok vakıt geçiren benim herhal ekım annelerı kızıyo bana....
kıss -ceylan kasım topicinde 3 kişi var hamiş olan kimse yokk