kızlar sizce ben hamile olabilirmiyim normal adetim ayın 9uydu olmadım, geçen ay yani ocakta hem 9unda hem 27sinde oldum ama 27sindeki çok az ve iki gün sürdü. şimdi bel ve kasık ağrılarım var göğsüm kocaman :) şiş , dokununca ağrı oluo bide göğsümdeki damarların nerden nereye gittiğini talip edebiliyorum okadar belli yani:) ayıptır sölemesi gazda var. dün akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi var negatif çıktı , adet de olmadım daha bide normalde benim adetim düzenlidir her ay olurdum kafam karıştı acaba hamilemiyim değilmiyim dün tek çizgiyi görünce çok moralim bozulduhamile olmak istiyorum
slm kıslar geldim dukturdan.allaha şükür temiz.stres yapıomuş gecikmeleriiii.ama rahatladım
sorun olmadığına sevindimslm kıslar geldim dukturdan.allaha şükür temiz.stres yapıomuş gecikmeleriiii.ama rahatladım
kan testini yaptırmak istiyorum ama o hayal kırıklığı nı yaşam çok kötüonu yaşamak istemiyorum offfff off ben ayın 27 ni bekliyorum ozaman da adet olmazsam yaptırıcam bu idrar testinde nekadarken belli oluyor bide akşam yaptım bu farkedermi?
slm kıslar geldim dukturdan.allaha şükür temiz.stres yapıomuş gecikmeleriiii.ama rahatladım
nohutlu pilav merhaba şimdi de burdayız bende senin gibi bazen o tarafa talılıyorum soruna cevap evet hamileyim dün doktora gittim.
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.alkisalkisalkis[/QUOteşekkür ederim .ilkini kaybettim o yüzden çok tedirginiz rahat davranmaya çelışıyrouz ama mümkün mü
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.alkisalkisalkis[/QUOteşekkür ederim .ilkini kaybettim o yüzden çok tedirginiz rahat davranmaya çelışıyrouz ama mümkün mü
bilirim canım bende bi kimyasal gebelik bide düşük yaşadım..çift çizgiyi görmekle bitmiyo iş yani..Allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:
yetişir inşallaah nazocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?