Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah bu sefeer senınde hersey yolunda gidecek allahın izniyle bıraz daha dıkkatle bu işin üstesınden gelırsın...
eymen olacak büyük ihtimalle anlamıda cok güzel:)

çok güzel bi isim canımm :lepi: çoook beğemdim hayırlı uğurlu olsun oğluşumuzun ismi :lepi: kim buldu canmm?

ben buldum tatlım çevremdeki herkeste beğendi :) benim için söylenişinden cok anlamlı olması önemlıydı senın ogluşunun isminede yakın:)
sözüm meclisten dışarı ama herkesin ismi aynı ardalar efeler cok fazla artık ben değişik olsun istedim

iyi olmuş canmm söylenişide çok güzel...

ever eren le çok uyumlu yaaa süperr :lepi: adıyla yaşasın oğluşun allah uzun ömür versin eymenimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi olmuş canmm söylenişide çok güzel...

ever eren le çok uyumlu yaaa süperr :lepi: adıyla yaşasın oğluşun allah uzun ömür versin eymenimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin.
insallah senın oglun gıbı akıllı olur öpüldün kocaman ıyı geceler canım

iyi yaptın canmm...bende bi değişiklik yok beklemedeyim.

canım inşallah beklemelerin sonuc verir.:Saruboceq:bende aynı bekliyorum 2 aydır kist tedavisi görüyorum bu ay allah izin verirse bitiyor..inşallah kist kücülmüştürde yumurta takibine başlarım..:Saruboceq:

canım inşallah beklemelerin sonuc verir.:Saruboceq:bende aynı bekliyorum 2 aydır kist tedavisi görüyorum bu ay allah izin verirse bitiyor..inşallah kist kücülmüştürde yumurta takibine başlarım..:Saruboceq:

hayırlısı olsun canm hakkımızda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…