- 3 Ekim 2009
- 162
- 0
- 38
düşük degıl de kurtaj olu bundan öncesı canım...
bakalım dikkat edıp bebişi büyütmeye çalışcam allahın izniyle:)
geçmiş olsun canım allah yavrunu saglıkla kucagına almayı nasıp eder insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşük degıl de kurtaj olu bundan öncesı canım...
bakalım dikkat edıp bebişi büyütmeye çalışcam allahın izniyle:)
inşallah bu sefeer senınde hersey yolunda gidecek allahın izniyle bıraz daha dıkkatle bu işin üstesınden gelırsın...
eymen olacak büyük ihtimalle anlamıda cok güzel:)
geçmiş olsun canım allah yavrunu saglıkla kucagına almayı nasıp eder insallah
sagol canım dualarn içinde sagl canım ayrıca ismi çok begendım eymen güzelmişopuyorumnanaktan
ben buldum tatlım çevremdeki herkeste beğendi :) benim için söylenişinden cok anlamlı olması önemlıydı senın ogluşunun isminede yakın:)
sözüm meclisten dışarı ama herkesin ismi aynı ardalar efeler cok fazla artık ben değişik olsun istedim
sütbeyaz nasılsın canım çıksana yukarı:icecream:
iyiyim kuzum yaa geçmiş sayfalara takılmışım...sayfalar hızlı ilerliyo.herkesede iyi akşmalrhihoyyyt
yaparsın beyaaazemuszemus
valla size doyum olmaz kızlar zaman nasıl geçti anlamadım eşim geldi ben kaçıyorum iyi geceler
iyi olmuş canmm söylenişide çok güzel...
ever eren le çok uyumlu yaaa süperr :lepi: adıyla yaşasın oğluşun allah uzun ömür versin eymenimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin hatice...iyiyim sağol canmm. sen nasılsın?
sağol canım hoşbuldum..sitede dolaşırken adını gördüm ziyeret ediyim topiği dedim..nasıl varmı değişiklik..opuyorumnanaktan
iyi yaptın canmm...bende bi değişiklik yok beklemedeyim.
canım inşallah beklemelerin sonuc verir.:Saruboceq:bende aynı bekliyorum 2 aydır kist tedavisi görüyorum bu ay allah izin verirse bitiyor..inşallah kist kücülmüştürde yumurta takibine başlarım..:Saruboceq:
hayırlısı olsun canm hakkımızda :Saruboceq: