- 10 Kasım 2009
- 198
- 0
kızlarr nohutlumun tetslerınasıl cıkmıs haberınız warmıı?
esra hosgeldın canımm
hoşbuldum selcancım nasıl gidiyor hamişlik tebrik ederim buarada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr nohutlumun tetslerınasıl cıkmıs haberınız warmıı?
esra hosgeldın canımm
ama bugün kafam karıştı demin tuvalete gittim uzayan beyaz akıntı vardı kafam karıştı diğer topiclerde okudum kiminin adete bir hafta kala yumurtlaması olurmuş ben bugünmü yumurtluyom acep
ay inş.. hamişlik belirtisidir cnmyok tatlımm yaa adete 1hafta kala yumurtlama olmaz...artık ne oluyosa ya adet belirtisidir yada hamilelik belirtisidir. senin ki hamilelik belirtisi gibi görünüyo canmm...
valla bilmiyorum kuşum ben de emin değilim
slm cnm ayy ne güzel hepimiz toplandık
pelincim hoşgeldim canım naber
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
sen çalışmayı bıraktınmı esracımiyiym canım sağol napalım sabırla bekliyorumm:))
iyiym canım sağol napalım sabırla bekliyorumm:))
saol esracımm sen nasılsın bebek wala nasıl olıyımm ıyı yım hamd olsunn
pelınn hosgeldın bebekımm
sen çalışmayı bıraktınmı esracım
adet belirtinde yok ama belki olmazsın adetben de sabırla bekliyorum 2 günüm kaldı ama test yapmıycam zaten bir belirtide yok
ha ha ha evet kuşum ziyanı yok fazla mal göz çıkarmaz çalışmaya devamvalla 2gündür çalışmıyoruz canım şuana kadarda devam etmeyi düşünmüyodum ama ya yumurtlama olursa diye sanırım adete kadar devam etcem ne olur ne olmaz tedbirimiz alalımda ziyanı yok nasılsa:)
ben de sabırla bekliyorum 2 günüm kaldı ama test yapmıycam zaten bir belirtide yok
iyiymm pelınnn kızzzzz 2 gununmu kaldıı hadı işşallahhh hamısıındırr sendeee canım ya test yaptınmı ewde
adet belirtinde yok ama belki olmazsın adet