Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bım marketın buzlukta mantısı oluyo 2 tl kayserı mantısı dıye bende canım ısteyınce ondan yapıyoruum hakketen cok guzel oluyoo hanımlarrrr

yanınada pirinç pilavı süper gidiyo salatada yapabilirsiniz yaniiiiiiii içine warsa biarz tavugu haslayın suda sonra onun suyunu dökmeyin hem tavaya koyun hemde pilav yapın şimdiden afiyet olsunnnnnnnnn
sağol tatlım güzel fikir verdin bana yarın için opuyorumnanaktan
hımm bimdeki güzelmi oluyo markasını yazsana bende alıyım
dondurulmuş ev mantısı bu canmm adı yuvam...elde yapım.

ohh maaşallah canmm ben beklemedeyim daha marttan sonra başlıcam çalışmalara kısmet olursa. ben dr.umdan çok memnunum kadın hemde çok tatlı güler yüzlü süper...keşkem ona gitseydin.

kızlar 8 aylık evliyim henüz bebiş yok ortada çok moralim bozuk yaa şu günlerde sizinle paylaşim dedim.bütün tahlillerim muayenelerim falan temiz çıktı yani ortada bi srun yok ama neden hamile kalamadığımı anlamıyorum en son artık şu bitki kürlerine falan merak saldım bakalım belki çare onlardadır..

cnm daha yeni evlisin telaş yapma kocanda tahlil yaptırdımı?

yok canım doktorum kadın bende sonunda kendime güzel bi doktor buldun-mda bu renkliyi özel perinatoloji uzmanı çekiyomuş hastaneye özel geliyo doçentmiş doktorum buna çektitirsen çok iyi olur dedi dalında uzmanmış onun için yani yoksa takip eden doktorum bayan bende bi kereden bişey olmaz dedim öyle yani anlıycan hayırlısı olsun canım bebek içinde:Saruboceq:

bende gidemiyom yaaaaa
hepiniz çooooooooooooooooookk tatlısınızz güzellerim benimm opuyorumnanaktan
valla bende gidemiyom uykumda geldi ama burasıda çok güzel ayy iyki buldum sizi hiç canım sıkılmıyo artık hemde bilgim arttı sizin gibide dostlarım oldu :enbuyukkk:

kız dur bu ne acele sekiz ayda ilk bi sene olmaması bile gayet normal diyo doktorlaryumurtlama günlerini güzel takip et gerisini mevlam bilir hayırlısıkaydirigubbakcemile5

önemli degil canım her zaman beklerim afiyet olsun aslında böle yardımlaşa bilirizzzz

valla bende gidemiyom uykumda geldi ama burasıda çok güzel ayy iyki buldum sizi hiç canım sıkılmıyo artık hemde bilgim arttı sizin gibide dostlarım oldu :enbuyukkk:

canlar ben uyuyumm heycanlı bı gun gecırdııım ayaklarımı havayadıkeemde yataaam hadı optum hepınızııı

canım sendemi temmuzda evlendin bende temmuz 5 de evlendim aslen adanlaıyım ama suan mersine gelin geldim çünkü kociş burda görevli polissss antebide bilirim üniv.urfada okumustum antabe çok gelip gittikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…