Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimkide annesine gitti oğlumla beraber

yok canım o kayınvalidemle kayınbabamı tarsusta polis kayınıma bırakıcak oda onları iskenderuna götürüp gelicekleerrrrrr benimki göreve gitcek o yüzden erken gidip erken gelmesi lazım tarsustan gerci yarım saat ama anca hazırlanıp çıkarlarrr

mrh ben yenı uye oldumm herkese ıyıaksamlar dılıyorumm benım 11 haftalık bebgım karnımda kalbı durdugu ıcın oldu doktor 3 ay korunma verdı ben 4 ay yapmadım buay bıttı calısmalara basladık acaba benım durumumda olupta bebk sahıbı olan varmı dıye sorcaktım sımdıden tesekkur ederım ıyıgeceler

ceylan söylemedi değerlerini canmm...
sen biliyon mu?

azıze abla ben degerlerıme en son geçen hafta pazartesı baktırmıştım onda 884 falan dı.. dr haftaya pazartesı için testler verdı onun ıçınde kan testıde var.... ama diger dr um degerlerın 3000 i geçerse ancak görünür ultrasyonda demıştı eee kese göründügüne göre demekkı degerler 3000 i geçmiş demekki.... ama pazartesı ögrenıcem inşallah yenı degerlerı bi aksılık olmazsa...

mrh ben yenı uye oldumm herkese ıyıaksamlar dılıyorumm benım 11 haftalık bebgım karnımda kalbı durdugu ıcın oldu doktor 3 ay korunma verdı ben 4 ay yapmadım buay bıttı calısmalara basladık acaba benım durumumda olupta bebk sahıbı olan varmı dıye sorcaktım sımdıden tesekkur ederım ıyıgeceler

gul kokusu ıyı akşamlar canım benım de 10 haftalık bebegım in kalbı durdugu için kürtAJ oldum canım ve iki ay süreden sonra şimdi yine hamıleyım tatlım sıkma canını kısa zamanda senın de ıyı haberını alırız ınşallah...

benimde 7 haftalıkken öldü cnm ama daha hamiş olamadım

hoşgeldin canım a.s. çok gecmiş olsunnnnnn allahım sanada bizede hayırlı bebişler nasip etsin inaşllahhhhhh:emir_bebek:

hımm anladım tatlım çalışın kuşum biz bu ay çalışıyoz bakalım ne olucakk

inşallah sezencim inşallah hep beraber bu ay allahım yüzümüzü hayırlı bi bebiş vererek güldürür ayy ne güzel olurr walla ay midem bulanıyo ay canım sunu cektii ay söle ay böleee offfffffffff yaaa hayali bile bi başak wallaaaaa:emir_bebek:

X