- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
benimkilerde kayınvaldeme gittilercanmm bu kana bile hiç gerek yoktu...yine niye yapcan ki. sen dr.zamanın bekle sadece sabırla.
bende diziyi izliyom canmm...baba oğul ders çalışıyolar erenin odasında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkilerde kayınvaldeme gittilercanmm bu kana bile hiç gerek yoktu...yine niye yapcan ki. sen dr.zamanın bekle sadece sabırla.
bende diziyi izliyom canmm...baba oğul ders çalışıyolar erenin odasında.
12 şubatı oldunmu tatlım
bakmaz tatlım ultrasonda bakar kesede gözükür büyük ihtimalle:) azızecım dınlıcem senı:) 10 gun sonra gıdersem allatan bakmazmı dr bana
yapış kocişe yarından sonraevet canım yarın biticek sanırımmmmm hattaa mart kedisi olucam inşallahhhkaydirigubbakcemile3
benimkide annesine gitti oğlumla beraber
yapış kocişe yarından sonra
kendine iyi bak cnmsaol sezencımm:)bole duyunca rahatlıorum walla:)bencıkıorum kızlarr opuldunuzz
sendemi teksinyok canım o kayınvalidemle kayınbabamı tarsusta polis kayınıma bırakıcak oda onları iskenderuna götürüp gelicekleerrrrrr benimki göreve gitcek o yüzden erken gidip erken gelmesi lazım tarsustan gerci yarım saat ama anca hazırlanıp çıkarlarrr
babası gidiyo işte bu ay çok çalışın çokkkkhe wallaaa zaten sormaaa çok özledimm yawww bi yandanda babsıyla ilgilendi ya bu ayyyyyyyyyŞeniz
babası gidiyo işte bu ay çok çalışın çokkkk
ceylan söylemedi değerlerini canmm...
sen biliyon mu?
mrh ben yenı uye oldumm herkese ıyıaksamlar dılıyorumm benım 11 haftalık bebgım karnımda kalbı durdugu ıcın oldu doktor 3 ay korunma verdı ben 4 ay yapmadım buay bıttı calısmalara basladık acaba benım durumumda olupta bebk sahıbı olan varmı dıye sorcaktım sımdıden tesekkur ederım ıyıgeceler
hımm anladım tatlım çalışın kuşum biz bu ay çalışıyoz bakalım ne olucakkyok canım tek degilim burdalar sabah gidicekler evet ya esimde bende çok yorulduk az bira zdinlenelimde calışmalara baslıcazzzzzzŞeniz
benimde 7 haftalıkken öldü cnm ama daha hamiş olamadımmrh ben yenı uye oldumm herkese ıyıaksamlar dılıyorumm benım 11 haftalık bebgım karnımda kalbı durdugu ıcın oldu doktor 3 ay korunma verdı ben 4 ay yapmadım buay bıttı calısmalara basladık acaba benım durumumda olupta bebk sahıbı olan varmı dıye sorcaktım sımdıden tesekkur ederım ıyıgeceler
mrh ben yenı uye oldumm herkese ıyıaksamlar dılıyorumm benım 11 haftalık bebgım karnımda kalbı durdugu ıcın oldu doktor 3 ay korunma verdı ben 4 ay yapmadım buay bıttı calısmalara basladık acaba benım durumumda olupta bebk sahıbı olan varmı dıye sorcaktım sımdıden tesekkur ederım ıyıgeceler
hımm anladım tatlım çalışın kuşum biz bu ay çalışıyoz bakalım ne olucakk