Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tobeyle aynıyız bıs deger kac cıktı bende yaptırdım bugun:KK43::KK43::KK43::KK43: ya benımde cıkmassa yaa mafoldumbeneyvahedigeldismile

yahu bu ne karamsarlık 3 senelük evlülüğüm boyunca çift çizgi görmedimm bir defa gördüm oda kimyasal gebelükmüş oda ne anlamadum heççç hamişşin kızçem

olabilir valla melikecim kaç gecedir uyuyamadm dğru düzgün düşünmekten biraz daha bkliim mi yoksa dktra gdip adet sktürücümü alıım

bekle canım ama bende hep öle oluyom stresten düşünmekten adetim gelmiyooo ama ben simdi ialç alıyom rahatladım çok sükür düzene giriyo en azından dr hanım yumurtlama günümü hesap ettiiiii

canım benim 1 gün geçti ama negatif
kan testi kesin işte idrarda doğru mu değilmi kafa bunaltıo.sen kesinleştirmişsin

hahahaha ben kan testinde bi ara 3 ü gördüm oda en yükseki dedim saklıycam diye kocam manyak dedi bana sonram bu hatun doktora götürünce en yüksekinin 16,98 olduğunu öğrendim şincik bunu saklıycam

kan testi kesin işte idrarda doğru mu değilmi kafa bunaltıo.sen kesinleştirmişsin

canmm idrar testleri okadar hassas ki yüzde yüz sonuç veriyo...
kan gerek bile kalmıyo...ben tekrar kısmet olursa evde test yapcam 10 gün sonrada dr.gidicem hiç kan vermem test için.

ewet ilk duyunca biraz kötü oldum ama şimdi rahatladım valla...gidip bi spor salonuna yazılcam hm zayflrım hmde aklm bşka şylerle mşgl olurr...ee mart ayı listesine adımıda yazdıramadm.ortada kaldım resmensırnaşık şey

canmm idrar testleri okadar hassas ki yüzde yüz sonuç veriyo...
kan gerek bile kalmıyo...ben tekrar kısmet olursa evde test yapcam 10 gün sonrada dr.gidicem hiç kan vermem test için.
aynen bende hep idrar yaptım 2 hafta sonrada doktora gittim kan vermedim hiç

X