Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlarr ben cıkıomm dua edın nolurr kocısı kaldırıyımda gıdelımm ykksa ogrenemden mnefta olcambu heycanla duaa edınn nolurrr:KK43::KK43:

kızlar selam napıonz benim kan testi hala silik cıkıyo neden koylaşmıyo yaa:KK43: 3 gündür silik çizgi cıkıo

hahahaha ben kan testinde bi ara 3 ü gördüm oda en yükseki dedim saklıycam diye kocam manyak dedi bana sonram bu hatun doktora götürünce en yüksekinin 16,98 olduğunu öğrendim şincik bunu saklıycam

delikafaduldenAllah iyiliğini versin...inş 1000 katını grürsün

ama ablacım.doktorlar gelişimini bi süre kan testiylede takip ediolar.
bende daha önce öle yaptım.doktor kan testi istedi değeri görmek istedi.sora tekrarlandı artışı görmek için.

mesela benimde adetim yok piyasada söktürücü kullanmam gerekirse kan testi yaptırmadan kulalndırmaz doktorum.ne olur ne olmaz die kesin sonuç dio.ne bilim

ama ablacım.doktorlar gelişimini bi süre kan testiylede takip ediolar.
Bende daha önce öle yaptım.doktor kan testi istedi değeri görmek istedi.sora tekrarlandı artışı görmek için.

Mesela benimde adetim yok piyasada söktürücü kullanmam gerekirse kan testi yaptırmadan kulalndırmaz doktorum.ne olur ne olmaz die kesin sonuç dio.ne bilim

dr. Benden kan testi istemedi ulturasondan baktı zaten kese görülünce kan istemiyo dr.lar.

X