- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
hemgitme derim canmm...adetin 10gün bi geçsin öyle gir:lepi:
:roflol:seni pis gacı seniii:roflol:valla benım camlar bana ben camlara bakıyoruum en sevmedıgım işş cam sılmek
bırı gelıncede ay kış gunu cam sılsen neye yarar dıyoruum bak gecn sıldım gene battı dıyorum halbukii külli yalan:dance::roflol:
:roflol:seni pis gacı seniii:roflol:
Kızlar keşke imkanım olada şimi yapabılsem bugun havada çok güzel oyyy oyyy
artık kızkardeşim le annem yapar benımkını:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
OHHH NE GÜZEL CANIM VALLA ÜTÜ VE CAM ÇOK ZOR GELİYO BİDE TAKIM GİYİNCE EŞİM :bbo:
kızçem sen şincik kendini 9 ay çok zenginmiş gibi hisset kime ne desen yaparlar sonram özüne dönersin
kızçem sen şincik kendini 9 ay çok zenginmiş gibi hisset kime ne desen yaparlar sonram özüne dönersin
:roflol:seni pis gacı seniii:roflol:
kızlar keşke imkanım olada şimi yapabılsem bugun havada çok güzel oyyy oyyy
artık kızkardeşim le annem yapar benımkını:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anamm benim ki hep tek tip giyiniyo için ama ev bütün asker üniformalarıyla dolu yazlığı kışlığıı resmi bayramlarda giyindiği kabanı derken valla koyacak yer bulamıyommm
kızlar ençokta şu rahmimden sıvı aldılar yaa onun sonucunu merak ediyom...bi yarın olsada gitsem
saglıklı olım ama fakır olım bebemmm yaa
ben kendı işimi kendım yapmayı sebıyom içim rahat edmıyo baska turlu ama nazlı bebem içi katlnıcam:CüvCüv:
hayrlı bı sonuç olsun inşalahkızlar ençokta şu rahmimden sıvı aldılar yaa onun sonucunu merak ediyom...bi yarın olsada gitsem
:ecrin_bebek:hiç öle olmuyo kı bebemm yaaa içimdeki soru işaretlerı rahat vemıyodemi kıss ohhh yattığın yerden sırala herkes emrindee
bencede gel keyfim gel ohhh negüzel hayat....şımar kızzz istediğin kadar sefan olsun :lepi:
yok anacım hergün kumaş değiştiriyoruz biz allahtan benim zorunluluğum yok kumaş falan ohh spor geliyorum bide eşofman serbest olsa ne kaaa güzel olur
ÖYLE TATLIM AMA NE ETÇEN BENİM ANNEM GELSİN OTURTURUYORUM İŞİMİ YAPABİLDİĞİM KADAR KENDİM YAPIYORUM KARIŞILINCA SEVMİYORUM AMA ELDEN NE GELİR CANIM ALLAHTAN ÇALIŞMIYOSUN EVDESİN İSTİRAHAT YAPABİLİYOSUN :Saruboceq:
ayy inşallah tüm sonuçların güsel çıkar ablacımm bişi sorcamm rahimden neden sıvı alıyolar ne için yanii rahime neden tutunamadığına falan mı bakıyolar?
kızlar ençokta şu rahmimden sıvı aldılar yaa onun sonucunu merak ediyom...bi yarın olsada gitsem
ben evde olduğum için serbertce dolaşıyomm ohhh rahat rahattt eşofmanlarımla gel keyfim gelll :sm_cool:
hayrlı bı sonuç olsun inşalah
:ecrin_bebek:hiç öle olmuyo kı bebemm yaaa içimdeki soru işaretlerı rahat vemıyo
doğru söylüyosunn canımm ya tek bebişlerimiz yerinde rahat olsundaa varsın biz herşeyi yapalımmm ya ben anlamıyorumm yaa köydeki kadınlar tarlalarda çalışarak doğuruyoo onca iş yapıyolar hiç bişi olmuyo bizse hiç bişey yapmadığımız halde gözümüzden bile sakındığımız halde neler yaşıyoruzz yaaa