Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:roflol:seni pis gacı seniii:roflol:

kızlar keşke imkanım olada şimi yapabılsem bugun havada çok güzel oyyy oyyy
artık kızkardeşim le annem yapar benımkını:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızçem sen şincik kendini 9 ay çok zenginmiş gibi hisset kime ne desen yaparlar sonram özüne dönersin

kızlar ençokta şu rahmimden sıvı aldılar yaa onun sonucunu merak ediyom...bi yarın olsada gitsem

OHHH NE GÜZEL CANIM VALLA ÜTÜ VE CAM ÇOK ZOR GELİYO BİDE TAKIM GİYİNCE EŞİM :bbo:

anamm benim ki hep tek tip giyiniyo için ama ev bütün asker üniformalarıyla dolu yazlığı kışlığıı resmi bayramlarda giyindiği kabanı derken valla koyacak yer bulamıyommm

kızçem sen şincik kendini 9 ay çok zenginmiş gibi hisset kime ne desen yaparlar sonram özüne dönersin

saglıklı olım ama fakır olım bebemmm yaa
ben kendı işimi kendım yapmayı sebıyom içim rahat edmıyo baska turlu ama nazlı bebem içi katlnıcam:CüvCüv:

olsun canım sen şimdi temizligi düşünme sadece bebişini düşün tatlım...

anamm benim ki hep tek tip giyiniyo için ama ev bütün asker üniformalarıyla dolu yazlığı kışlığıı resmi bayramlarda giyindiği kabanı derken valla koyacak yer bulamıyommm

yok anacım hergün kumaş değiştiriyoruz biz allahtan benim zorunluluğum yok kumaş falan ohh spor geliyorum bide eşofman serbest olsa ne kaaa güzel olur

kızlar ençokta şu rahmimden sıvı aldılar yaa onun sonucunu merak ediyom...bi yarın olsada gitsem

ayy inşallah tüm sonuçların güsel çıkar ablacımm bişi sorcamm rahimden neden sıvı alıyolar ne için yanii rahime neden tutunamadığına falan mı bakıyolar?

saglıklı olım ama fakır olım bebemmm yaa
ben kendı işimi kendım yapmayı sebıyom içim rahat edmıyo baska turlu ama nazlı bebem içi katlnıcam:CüvCüv:

ÖYLE TATLIM AMA NE ETÇEN BENİM ANNEM GELSİN OTURTURUYORUM İŞİMİ YAPABİLDİĞİM KADAR KENDİM YAPIYORUM KARIŞILINCA SEVMİYORUM AMA ELDEN NE GELİR CANIM ALLAHTAN ÇALIŞMIYOSUN EVDESİN İSTİRAHAT YAPABİLİYOSUN :Saruboceq:

hayrlı bı sonuç olsun inşalah

demi kıss ohhh yattığın yerden sırala herkes emrindee
:ecrin_bebek:hiç öle olmuyo kı bebemm yaaa içimdeki soru işaretlerı rahat vemıyo
bencede gel keyfim gel ohhh negüzel hayat....şımar kızzz istediğin kadar sefan olsun :lepi:

eger bebişim tutunursa bana o zaman gerçekten ohhh ne güzelll hayt olucakkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet cnm ya allahdan çalışmıyorum varyaaabilmiyorumkismile

ayy inşallah tüm sonuçların güsel çıkar ablacımm bişi sorcamm rahimden neden sıvı alıyolar ne için yanii rahime neden tutunamadığına falan mı bakıyolar?

canm bende bilmiyom ki yarın sorcam dr. ulturasondan baktı herşey çok güzel dedi ama her ihtimale karşı bu testide yapalım dedi...içimiz rahat etsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…