Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim benim adet günümü 19 u olarak degıstırırmısn gecen ay 16 sında tam olarak baslamadı 19 un da geldi tam anlamıyla.19 una da yazsan bişi değişmicek biliyorum ama yıne de tarıhım düzgün olsun bari :)

çünkü çig olabılecek butun gıdalar yasak canım herşeyicokacimcoook pişmiş tüketmem gerekıyormuş...

iyiyim canım saol.biraz iş bapıorum işte
havada çok güzel değerlendiriorum canım
ayyyy özendım valla şimdi evimde olup da camlarımı gıcır gıcır yapmak vardı yaaa burda da hava çok güzelboshayallersmileboshayallersmile
canımm arkadaşlarımm eşim 10 dk. ya kadar gelir ben kalkıyımda bi salata yapıyımm gönderiyim eşimi hemen gelirimmm sizi çook seviyorumm iyiki varsınızz kocaman öpüyorummmmm

canım resimlerine baktım süper hepsi talım rabbim eşine bagışlasın senıkaydirigubbakcemile5

şimdi okuldan geldim...hemen neti açtım bi sizlere bakıyım dedim.
birazdan oturma odamın tüllerini yıkamaya atcam ama açık olcam sizlerede göz atcam...
ütümde var dağgibi oldular valla biyandan ütüde yapcam

sütünmü kurumuş sen düşükmü yaptın?

kolay gelsin canım sana şimdidennn

kolay gelsin cnm ben geçen hafta perde yıkama derdinden kurtuldum dün sabahta sildim süpürdüm toz aldım işim yok rahatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…