nasıl kesin değil cnm testte çıkmadımı?saol eren sezen ama daha tamkesın dııl bebekımm:) yarın bellı olucak ınsallahh...
ayy yarencıkne gusel seyler soledın kızz:) walla allah kabul etsın ben bu cuma kuranımı okudum burdakı herkes ıcın duamı ettımm inşşallah allahım kabul eder hayırlısıyla bebeıslerımız olurrr...
fazlayım dımı azıze ablaa..allahtann boy wardaa kurtarıorumm bırazz bende ust yokk ustum 38 altım 40...
aaaaaaaaa:) bıdaha yok ozman:):):) adamacagız yandı:):)
selcan bendede basen yok omuzlar biraz geniş...bende 40 beden giyom canmm.
ben agustos gibi ramazandan once zayıflama hapı kullandım hatta buıramnın tavsıyesı uzerıne kullandımm...65le basladım 59a kadar ındımm sonuc bellı ıstee:) fazlasıylaa..ondan sonra hamıle kaldım ıste belkı dıorum o hap yuzundenn dıs gebelık gecırdımm
kürtajdan sonra 1.5 ay yasakmı verdi doktorbizde bir buçuk aydır yapmıyodukk ama dün bitti yasakk :kedi: bayanssulusmile
ben 36 giyiyorumm kafamçokkarıştı
2.çizgi bendede silik çıkmıştı daha önceki hamileliğimde hamilesindirr kesineren sezencım tast yaptım 2 cı cızgı sılık cıktı 2 kere yarında adet gunum olmassam pazartesı test tekrar yapcamm bakalımm ama belırtılerı anlattım azıze ablaya kesın hamılesındır dıo:)işşallahhh..
iyi geceler cnm kendine iyi bakkızlar ben cıkıorumm kocam cagrıo benı herkese ıyı gecelrrr öpuldunuzzz
banada 15 gün vermiştiben kürtajdan sonra dr.15 gün vardi ilişki yasağı.
yaren sana çok ara vermiş....dr.
kürtajdan sonra 1.5 ay yasakmı verdi doktor
hımm anladım tatlım eşinin gözü aydın olsunn:roflol:yok canımm iki hafta dedi normalde ama çok dikkat etmelisin enfeksiyon kapmaması için dedi netten falan da araştırdık ilk adete kadar yapılmazsa daha iyi die yazıyodu eşimde bunu duyunca aman sana bişi olmasın ilk adetini gör öle dedi dünn kalktı eşimin yasağı iştee
ben kürtajdan sonra dr.15 gün vardi ilişki yasağı.
yaren sana çok ara vermiş....dr.
ayy acımazmı cnm yaa düşündükçe garip oluyorumayy kızlar yaa hala için acıyo rahmim bi tuhaf oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?