Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

amin amin ablacımm ilk adetten sonra doktoru arattırdım eşime korunmasak die ama doktor illaki ikinciyide gör dedii birde korunmayı bırakmadan kontrole gelinn mutlaka dedii bende martın başını bekliyommm

ben işletme mezunuyum ama eşim çalışmamı hiiç istemiyoo kıskançta birazz :kedi: kpss.ye bile girmemi istemiyoo sen evimizde otur bana bak dioo şimcilik benimde işime geliyo valla opuyorumnanaktan

hımmm hadi yaaaaa walla ben teskilata girmem lazımmmm kociş gidince evde yalnız kalıyom sıkıntıdan patlıyom 8 ay olucak evleneli ufffffffffffff istemiyom ev hanımı olmakkkk

amin amin ablacımm ilk adetten sonra doktoru arattırdım eşime korunmasak die ama doktor illaki ikinciyide gör dedii birde korunmayı bırakmadan kontrole gelinn mutlaka dedii bende martın başını bekliyommm
hımm rahim kendini toparlamışmı diye bakıcaktır ondan sonra gelsin bebişler:Saruboceq:

geçmiş olsun hemşerim Allah tez zamanda bebeğini kucuşuna versin inş.

aminnn ben bi kez düşük yaptımm sonra doktor hatası yüzünden boş gebelik yaşadım :sinifsinif: ama artık unutuyorumm bunlarıı geçtiii şimdii inşallah sağlam adımlarla ilerliyoruzz rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinn

hosgeldin canım senide polis esleri topigine bekliyorum şimdidennn mutlaka gellllllllllla.s.

inş uğrarım canım ben burda genelde kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanındayım iki kez kan pıhtılaşması yüzünden bebeğimi kaybettim de uğrarım ama sizin yanınıza da :)

çok çok geçmiş olsun bende kaybettim bebeğimi şimdi de nerdeyse 1 yıldır yeniden gelmesini bekliyorum

mutlaka gel bekliyorummmmolumunekankayizsmile

hoşgeldinn canımcımmm sende yoktun nerelerdeydinn demek asker eşi tanıdığın yok lmaz: ben varım ya kısss ben senin arkadaşın diilmiyimm :sinifsinif:

arkadaşımsın tabi canım o nasıl söz Mersinde yok demek istedim canımcım a.s kpss belasına hazırlanıyorum canım çok sık giremiyorum nete o yüzden ama sizide bırakamıyorum çoğu zaman dersi bırakıp bi gireyim neler konuşmuşlar diye merakımdan giriyorum kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım

hımmm hadi yaaaaa walla ben teskilata girmem lazımmmm kociş gidince evde yalnız kalıyom sıkıntıdan patlıyom 8 ay olucak evleneli ufffffffffffff istemiyom ev hanımı olmakkkk

benimki çok kıskanıyo benii onu o kadar çok seviyorum ki yeterki o mutlu olsunn bendede biraz tembellik var zatenn bünye olarak çok zayıfım hem iş hem ev kadınlığını kaldıramam böle banada uyuyoo yani kocişe hiçç itiraz etmiyomm valla kaydirigubbakcemile3

öyle tabi canım bu arada ne çok polis eşi varmış yaw burda :dance: yeni farkettim kaydirigubbakcemile3

yarencik bebiş var mı sende?

kusura bakma canımcımm sorunu görmemişimm yok canımm bebişş iki kez hamilelik yaşadımmm ikiside olmadıı kısmett :sinifsinif: şimdi artık çalışma zamanımın gelmesini bekliyorumm martta yasak bitiyoo çalışmalara hızla devam inşallah

hımmmm sen bilirsin canımm bizimkide kıskanırda ben istiyorum oda saygı duyuyoooo

yakamozcum adet oldun mu en son senin günün çok geçmişti kan testine girmiştin negatif çıkmıştı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…