- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
amim cnm iyi dileklerin için sağoll benim 16 şubatta doğum günüm bu ay hamiş olursamda doğum günü hediyesi olucak bana
evet nar ağacımız var lojmandanda bayramda gelen olur çocukları dedeme dede die sesleniomuşş
ayy evet cnm ya hergün servisi arayıp soruyodum adamlar artık bıktılar bendenn neyseki kavuştum bilgisayarıma sizleride çoook özledim valla cnm 79 doğumluyum 31 oluyorummooo insan bilgisayarsızda duramıyooo bende iki gündür giremedimmm nasıl özledim valla demek iki gün sonra doğum günün inşallah doğum günü hediyen bebişin olurr ee kaç yaşına giriyosunn {bayanlara yaş sorulmaz ama eyvahedigeldismile }
kızlar yarın 14 subat sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnn nice senelere kocişinizle ve olucak bebişimizle yeni yıla inşallah bebişimizle gireriz 14 subat hediyesi yaparızzz benim arkadas var oda benim gibi polis esi suanda mardindeler erkek oglu oldu esii ona bilezik almış dün diyo bende dedimki olsunda bana bişi almasınnnnnnn offfffff offfffffffffffffffffffffff allahım sen duyy sesimizi yaarabbimmmm
tamam o zaman isimlerini duydumm ama ben hiç rastlamadımm arkadaşım çok bahsediyoduu hatta narları çok güselmiş öle diolardııı kıss valla buraya gelirsen banada beklerimm bak kesin gel olurmu tanışalımmm :1hug:
ayy evet cnm ya hergün servisi arayıp soruyodum adamlar artık bıktılar bendenn neyseki kavuştum bilgisayarıma sizleride çoook özledim valla cnm 79 doğumluyum 31 oluyorumm
vallahi kıss doğru söylüyonnn tek bebişlerimiz olsun rabbim bize o duyguyu yaşatsında varsın eşim bana hiç hediye almasınn
bende adidastan spor ayakkabı aldım ama kociş ne aldığına dair ipucu vermiyoölemiiiiiiiiiii ne güzellll bende kocişime saat aldım haberi yokkk oda gelmiş az önce bana dioki sana telefon alayımmmı yani o hep ihtiyacım olan bişi alır bende dedimki dönerli zincir al ucunada yusufcuk yada kelebek yada tektasıma uygun bi tas al dedimmmm tamam hayatım yarın beraber cıkarız kuyumcuya gider alırız dediiiii:kedi::1hug::asigim:
yarencikkk sen nerelisin askeriyedemi esinnn benim esimde polis abimde agrıda uzm.çvs oraya hep geliyo elazıga asker getiriyo yani komutan olarak baslarında bi abimde sırnakta uzm.çvs ne güzel kaç yasındasın sendemi yeni evlisin bende temmuzda evlendim aslen adanlaıyım ama suanda mersindeyim kocişin görevinden dolayııı
5 gün geçmiş tatlım test yapmadınmı?arkadaslar ben 8 subat adet olmam gerekiyodu ve halen daha olmadi hamilemiyim sizde..?? ama hicbir belirti yok sadece karin agrisi var..
iyi oldu walla seninle tanıştığım.en azından oraya geldiğimde bi arkadaşım olurolumunekankayizsmile
adet oldum tatlım ya 31 ocakta maleseffff şimdi çalışmalara başladık tekrar bakalım bu ay ne olucak sen ne yaptın tatlım ne zaman adetin?o zaman sende benimmm ablamsınnn sezen ablamm bi tane azize ablam vardıı bide sezen ablamm olduuu alkisalkisalkis ee ablacımmm oğlun nasıl erencik adetten ne haber belirti falan varmı?
arkadaslar ben 8 subat adet olmam gerekiyodu ve halen daha olmadi hamilemiyim sizde..?? ama hicbir belirti yok sadece karin agrisi var..
yok daha test yapmadim arkadaslar acikcasi yine hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum.. cokmu gec kaldim test icin??
geç kalmadın cnm ama sabrına hayran kaldım valla ben geçen ay adetime 4 gün kala test yapmıştımm yarın sabah yap varsa çıkar zatenyok daha test yapmadim arkadaslar acikcasi yine hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum.. cokmu gec kaldim test icin??
her zaman canımcımmm zatenn buraları biliyosunn yapacak hiç bişi yokk en azındann sen gelirsinde evimde şenlenir birass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?