selam kızlar benimde bu aralar çalışma günlerim :kedi: benim kociş sadece çocuk için oldugunda sıkılıyo şevki kalmıyo sanki, oluruna bırakalım ne zaman olursa artık böyle olunca moralim bozuluyo diyo (çocuk için ümitlenip sonunda yine olmadıgını duyunca ) geçen ay böyle olunca baktım olacagı yok bende bu ay çalışmalara hız kazandırmak için cilve yöntemini deniyorum :jeyyar: öyle yumurtlama günüm filanda demiyorum geceliği giyip karşısına çıktığımda herşey kendiliğinden gelişiyo zaten delikafadulden bu yöntem daha etkili oluyo :roflol: normalde rahat vermez zaten ama adama şu gün olması gerekiyo deyince canı sıkılıyo yine mi o mesele diyo... Bende konuyu açmadan bu şekilde halletmeye karar verdim :roflol:
ohhh en güzeli canım....zaten bebek olsun diye yapmamak lazım insan alt üst oluyo yaa...kafamçokkarıştı
bozma moralını tatlım yaa..... ama psikolaga gitmen kötü birşey degil insan iyi bir dinleyiciye birşeyler anlatıp çok iyi rahatlayabılıyorzemuszemus
kızlar en kaçar bıraz dinlencem geç saatlerde gierim görüşürüz yine
yarencik mrb sende mi elazığdansın
aaaa benim annanemler ordaaa ptt nin yannda oturuyolar hemen
bende jandarma lojmanlarındayımm canım 9 ay olduu evlenelii ilk 3 ay alışamadım buralara çok zorlandım ama artık alıştımm arkadaşlarım falanda oldu ptt.nin yanında polis lojmanlarına çok gidip geliyorumm arkadaşlarımm varr sen gelip gitmiyomusun buralara eğer gelirsen beklerimm
iyiyim yarencim sen nasılsın?bilgisayarım sarja takılı olmadan internete bağlanmıyodu sorun vardı servise verdik 15 günde geri alabildim cnmsezen nasılsın canımmm nerelerdesinnn?
amim cnm iyi dileklerin için sağoll benim 16 şubatta doğum günüm bu ay hamiş olursamda doğum günü hediyesi olucak banakızlar yarın 14 subat sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnn nice senelere kocişinizle ve olucak bebişimizle yeni yıla inşallah bebişimizle gireriz 14 subat hediyesi yaparızzz benim arkadas var oda benim gibi polis esi suanda mardindeler erkek oglu oldu esii ona bilezik almış dün diyo bende dedimki olsunda bana bişi almasınnnnnnn offfffff offfffffffffffffffffffffff allahım sen duyy sesimizi yaarabbimmmm
sık sık geliyorum canım...sıkıcı bi yer ama arkadaşların varsa iyi.bende elazığa geleli 4 ay oldu evlenp geldim...bende seni beklerim...annanmlerin bahçe polis lojmanyla bitişik iki katlı bi ev görmüşsündür içindede 2 tane yaşlıcık varzemuszemus
canımm yaa arkadaşlarımm bi yaşlı amca die bahsediyolar ama sizinkilemi bilmiyorumm bayramda falan el öpmeye gittik diyolardıı bahçesindee nar ağacı varmıı yanlış hatırlamıyosam nar alıyoruz onlardan diolardıı
iyiyim yarencim sen nasılsın?bilgisayarım sarja takılı olmadan internete bağlanmıyodu sorun vardı servise verdik 15 günde geri alabildim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?