anaa kapanmak mı istedin gı sengözlerimebaksanab
herşey istediğimiz gibi olmuyo işte...ben evlendim 20 de hiç hemen çocuk olsun demedim istemedim.ama evlendikten sonra bu kararım değişti 1yıl sonra hamile kaldım. allahıma çok şükürler olsun. iyiki olmuş tatlı oğluşum.:Saruboceq:
0ne canmm? histeroskopide?
he bacım ya kapanıyım diye düşünüyodum ohhh en güzeli kafaya takmayınca olmuyo zaten allahım sana çok güzel bir çocuk nasip etmiş inş.geç meç bizede nasip eder bu arada azizem mesajımı aldınmı tatlım nohutlu pilavada çektim tlfnunu da aldım ama bacımın ismini bilmiyom daha delikafadulden:roflol::roflol:
canım bu uyutularak yapılan bir işlem ve ameliyathane ortamında...rahime optik bir kamerayla girilip bakılıyor ve bir sıkıntı varsa gideriliyor...
Yasemİnİm azİzem nİye duruyomuŞ bebİŞlerİnİz kalbİ allahım bİdaha yaŞatmasın o duyguyu sİzlere allahım hepİmİzİn gobİŞİnİ kucaĞını doldursun
azizeciğim çok yakışmış yeni saçın çokda kısalmamış canım yaa , güle güle kullan..
yasemincim benim bi arkadaşım 2tane bebeğini kaybetti kalbi duruyodu.
bu 3.hamileliği 6aylık oldu ama dediğingibi ilk 4ay iğne vuruldu.
maşallah canım arkadaşının bebeğine..bilmiyorum ki azizeciğim...derman olur inşallah banada allahın izniyle bakalım birde bu şekilde deneyelim...
sağol tatlım...ay ben senide merak ettim.resmin varmı albümde tatlım?
yasemincim sen kaç yaşındasın canmm?
30 yaşında 3,5 yıllık evliyim canım...1,5 yıldır bebiş düşünüyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?