Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgelmışek ablam nasılsın...abla selcan senın bı konu açtıgını söledı tuz falan dedı tam anlamadım nedır o merak ettım

iyim şekercim...haa okunu çok oldu eylül ayında açmiştım.

hamile kişinin ama hamile olana hiç çaktırmadan çook az bi tuz serpiyon başından sonra izliyon ağzınımı,burnunumu ellicek diye. ağzını ellerse kız,burnunu eller erkek .

bunlar yaptıktan sonra makasla bıçak alıyon,bi yastığın altına makas diyer yastığa bıçak koyuyon. hamile kişi ikisinden birini seçer ve üzerine oturur. makasa oturursa kız,bıçağa oturursa erkek. buda çok eskilerin cinsiyet tahmin yöntemi canmm. ben erene hamileyken annem yaptı çıktı....son hamileliğimdede yaptı hepsinde kız çıkmıştı.yerimseniben

a.s nbr ben geldim doktor bana yumurta hücrelerimi çatlamak için bi ilaç verdi yumurtalıklarımı uyarmak için ve yumurtalarım kaliteli olursa tam olgunlukla olursa o yumurta hücrelerimi toplıcaklar ve sperm hücreleriyle birleştirceklermiş

ya benım bilgisayar kafayı yedı herhal kapanıyo kendı kendıne delümüdür nedir....azize abla o yöntemı bende biliyom... annemler anlatmıştı..
mirge teşekkür ederım canım bilgilendırdıgın için tekrar denıycem şimdi...

kızlar dün yine kar yağdı...çok üşüyüm yaaa oturduğum yerde donuyom.evi bide görseniz sıcak ama ben herzaman üşürüm çok kansızım dr.kan hapı verdi ama hiç içmiyom.

yiyemiyorum canmm onlarıda yaa...eşim çok kızıto hiç bişey yemiyon tabi üşürsün diyokaydirigubbakcemile3

şu an bende kansızım ama şu mide rahatsızlıklarım olduğu zaman sadece meyve pekmezli süt içiyodum akşamları kan değerlerim çok yükselmişti doktor ne yapıyosan devam etti öyle dedi ya bende yapmıyom şimdi lülülülülülü

Back
X