- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.641
Cnm durumlar nasıl rahim kalınlaşması?anladm senin dr iğne vermemiş bize 5gün kala hem fitil hem prolutex hem proluton iğne vay anam vay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm durumlar nasıl rahim kalınlaşması?anladm senin dr iğne vermemiş bize 5gün kala hem fitil hem prolutex hem proluton iğne vay anam vay
Oyyyş gülüm gelmiş arkadaş yapıştırma işini sormuş hemen aklıma düştün seni etiketledimYettim bacım mevzu mu var![]()
Bana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.Arkadaşlar şu transfer aşamasında embriyo yapıştırma ile ilgili bilgisi olan var mı ya ben merak ettim embriyoyu rahme yapıştırmak için bir şeyler varmış niye bize uygulanmadı ki
Yapıştırıcı deyince zaten akla ilk ben gelir oldum japonları solladımOyyyş gülüm gelmiş arkadaş yapıştırma işini sormuş hemen aklıma düştün seni etiketledim![]()
Onun fiyatı ayrımı?Bana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.
Bana niye kullandılar orasını asla anlamadım zaten yaş 30 ilk denememdi. Transfer öncesi solüsyon önerilmiş embriyo yapıştırıcısı dediler ver dedim![]()
Evet ayrı. Ama embriyo başına mi para alıyorlar yoksa ücret standart mı onu bilmiyorum.Onun fiyatı ayrımı?
Burda okudukça herkes çok farklı şeyler kullanıyor yaanladm senin dr iğne vermemiş bize 5gün kala hem fitil hem prolutex hem proluton iğne vay anam vay
Kuzenim onu vertigo için kullandı ordan biliyorum acı olduğunu anlatıyorduÇok da acı Bi hap nefret ediyorum bundan
Valla bence de kendi markanı çıkar artıkınYapıştırıcı deyince zaten akla ilk ben gelir oldum japonları solladım![]()
Zaten bir çok şeyde khllanılıyormuş öyle yazıyo ama gerçekten acı ya kötü Bi tat bırakıyor pazartesi içmeye başlıcam bendeKuzenim onu vertigo için kullandı ordan biliyorum acı olduğunu anlatıyordu
Transferine var mı yoksa oldun muPrednol ben de bilmiyorum ama sadece 5 gün kullanılıyor ve transfer gününden önceki gün son adedi içiliyor yani transfere son 5 gün kala kullanılıyor. İnternetten baktım iltihaplanmaya karşı falan yazıyor
Özür dilerim ya yazmışsın karışmış kafam. İnş harika geçer ben 3.günümdeyim ağrım bir şeyim olmayınca yok gibi hissediyorum garipTransferine var mı yoksa oldun mu
yani nemalde de kalınlaşıyr evt drlar heralde riske etmio yada tarihe göre ayarlıoolr be bilim ne halt ediolar bi anlasakVardır bir bildiği canım benim benim anlamadığım normalde de kalinlasmiyormu zaten rahim ilaçla dahami fazla kalinlastiriyorlar?
Evt herkesin baska baska okudukca öğreniyoz bizde.her dr başka ilaçlar verioBurda okudukça herkes çok farklı şeyler kullanıyor ya
Sen naptın nasıl gidiyor?Valla bence de kendi markanı çıkar artıkın![]()
Cuma gitmiştm cnm 8.gündü 6.5mm idi dr daha erken dedi .1adet östrojen ilacı içiyrdm 4e çıkardı zırt pırt kntrol ve devam pzt kntrl vr işte.sende nedir durumlarCnm durumlar nasıl rahim kalınlaşması?
İlk defa duydum o nasıl bişeymiş öyleBana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.
Bana niye kullandılar orasını asla anlamadım zaten yaş 30 ilk denememdi. Transfer öncesi solüsyon önerilmiş embriyo yapıştırıcısı dediler ver dedim![]()
Valla ben de transferden 2 gün önce duydum o arada kullandılar hicbir şey anlamadık. Baya dalga geçmiştim hatta prittle yapistiracaklar hahaha diyeİlk defa duydum o nasıl bişeymiş öyle![]()
ben sadece 1 kere ultrasonla bakındım o kadar.O gun transfer tarihi verdi.Bnede bugun pruloton depot vuruldum lekelenmem var diye .Delik deşik oldum.Ama bu progestan iğnesi benim çok ağrı yapmadı bugun vuurldum saat 2 gibi. İnşallah yapmaz.Ustune bide pruloton depot yedim transferden sonra.Cuma gitmiştm cnm 8.gündü 6.5mm idi dr daha erken dedi .1adet östrojen ilacı içiyrdm 4e çıkardı zırt pırt kntrol ve devam pzt kntrl vr işte.sende nedir durumlar