Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaşlar kese görmeye gittiğimde birisinde embriyo gördük çok şükür 6*2 dedi dr. Ama diğer kesenin içi boştu o gelişememiş 4
de kalmış . Kendiliğinden kaybolur dedi. Sonradan gelişmesi çok nadir oluyor dedi. Sizce ne olur diğeride gelişebilir mi

Pazartesi opu olacağım. 3. Gün taze embriyo olacak. Yumurtalar iyi durumda ise perşembe transfer olurum sanırım. Geçen sefer kan pıhtılaşmama bakılmamıştı. Şimdi sulandırıcı verecekler. Bakalım artık, bu sefer iyi olur inşallah.
Anacım ne ara opu zamanı geldi ya 🤩🤩🤩 hadi güzel haberlerle gel aygülüm ♥️

17 sinde gördüm ben normalde 5+2 ydi ama 5+6 çıktı 17 si akşamı çok az kanamam oldu normale döndü leke devam ediyordu bugün hiç yok yarın kontrol var normalde önümüzdeki çarşamba çağırmıştı bakalım ne olcak
Hadi bakalim hayirlisi insallah guzel seyler duyarriz hepimiz 😊

17 sinde gördüm ben normalde 5+2 ydi ama 5+6 çıktı 17 si akşamı çok az kanamam oldu normale döndü leke devam ediyordu bugün hiç yok yarın kontrol var normalde önümüzdeki çarşamba çağırmıştı bakalım ne olcak
Merhabalar iyi pazarlar herkese ❤️ 5+2 veya haftasi nasil hesaplaniyor acaba? sat'a gore mi transfer tarihen gore mi? benim taze transfer oldu, tup bebek doktoruma da gidemiyorum ama ne kdrlik oldugunu da blmyrm, sat 20ocakti transfer de 4 subatta oldu, bilen biri yardimci olabilir mi acaba ☺️

Merhabalar iyi pazarlar herkese ❤️ 5+2 veya haftasi nasil hesaplaniyor acaba? sat'a gore mi transfer tarihen gore mi? benim taze transfer oldu, tup bebek doktoruma da gidemiyorum ama ne kdrlik oldugunu da blmyrm, sat 20ocakti transfer de 4 subatta oldu, bilen biri yardimci olabilir mi acaba ☺️
Her türlü sata göre hesaplanıyor canım. Daha sonraki haftalarda bebeğin boyuna göre hesaplanıyor. Aynı da gidebilir birkaç gün fark da olabilir. Doktorun söyleyecektir.

Umut_bebek Umut_bebek canim cok geçmiş olsun yeni gördüm Rabbım bir kere o duyguyu yaşattı insallah ugrartirmadan nasip eder 🤲
Sağol canım Allah razı olsun hala aklımın almadigi şeyler var ilk başta bets güzel katladı sonra bir sekteye uğradı sonra yind toparladı kese küçükte olsa göründu fakat beta artmadı bir gün içinde kese 3.8 mm den 6.35 e çıktı sonraki gün gittim 7mm ölçüldü sonra ben emin olmak ivin kendim gittim beta baktırdım düşüse geçti ilaçları falanda kestik zaten nasıl bir olay oldu hala aklim almadı

Her türlü sata göre hesaplanıyor canım. Daha sonraki haftalarda bebeğin boyuna göre hesaplanıyor. Aynı da gidebilir birkaç gün fark da olabilir. Doktorun söyleyecektir.
cok tesekkur ederim canim, tup bebek
olunca her sey farkli oluyor(mus) gibi hissediyorum, oyle geliyor, en azindan smdilik sata gore dusunebilirim, cok sagolasin 🦋 keyifli pazarlar diliyorum herkese

Sağol canım Allah razı olsun hala aklımın almadigi şeyler var ilk başta bets güzel katladı sonra bir sekteye uğradı sonra yind toparladı kese küçükte olsa göründu fakat beta artmadı bir gün içinde kese 3.8 mm den 6.35 e çıktı sonraki gün gittim 7mm ölçüldü sonra ben emin olmak ivin kendim gittim beta baktırdım düşüse geçti ilaçları falanda kestik zaten nasıl bir olay oldu hala aklim almadı
Iste bunların tek anlamı var nasip ve zamani degil cok zor senin yasadiklarin cok zor ben betayi 1 in üstünde hiç görmedim sen keseye kadar görmüşsün rabbim sabrını versin canim bende transferi bekliyorum 2 emriyo ngs için gitmisti 2 side dondu sağlıklı dediler 1 tane transfer edilecek

Canim cok uzuldm, ilk keseyi gormeye gidecegin gun sbh namazi akabinde aklimdaydin ve dua ettm, Allah'im guzellestiriyordur, en hayirli vakitte tekrardan guzel hbrler alabilmen dilegiyle canim 🤲🏻

Iste bunların tek anlamı var nasip ve zamani degil cok zor senin yasadiklarin cok zor ben betayi 1 in üstünde hiç görmedim sen keseye kadar görmüşsün rabbim sabrını versin canim bende transferi bekliyorum 2 emriyo ngs için gitmisti 2 side dondu sağlıklı dediler 1 tane transfer edilecek
Bugune kadar bende ilk defa gördüm pozitifi ama tam net bir açıklama yapan olmayınca kafamda hep soru işareti kaldı kese küçük dendi başka Dr bir hafta daha bekleyelim kese görününce betanın önemi kalmıyor dedi tüp Dr ilaçları kes dedi falan çok karışık yani acaba devam edermiydi diye düşünmekten kendimi alamadım hep bı kafa karışıklığı tam diyorum bir problem olmasa beta 2katlardi diye bilmiyorum ya çok zor bu işler iyi gözün aydın sonucunu yolladılar mi size sadece sağlıklımi yazıyor

Canim cok uzuldm, ilk keseyi gormeye gidecegin gun sbh namazi akabinde aklimdaydin ve dua ettm, Allah'im guzellestiriyordur, en hayirli vakitte tekrardan guzel hbrler alabilmen dilegiyle canim 🤲🏻
Allah razı olsun canım benim rabbim dualarimizi kabul etsin oldu sandigimiz zaman olmadı işte inşallah rabbim daha fazla yıpratmaz bu yollarda bizi kendiliğinden olsun insallah

X