- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #18.041
Sağolasın Aygülüm hepinizin mimiklerini bekliyorummaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın Aygülüm hepinizin mimiklerini bekliyorummaşallah
Benimde bugün kasıkda ve sol bacağımda çok ağrı var. Dün akşam başladı ve ayağa kalktığımda hep baya şiddetli ağrı oluyor. Bu normalmi acaba..Benim 4 gün önce bi kaç gün geriydi. Ama bugün adet tarihiyle aynı Transfer tarihinden 3 gün önde görünüyor. Her diseferinde değişecek sanırım. Ben sanıyordumki her seferinde kaldığı yerden devam ediyor geri de kalabiliyormuş önde de olabiliyormuş. İnşallah sağlıkla devam eder ama kahve leke var hep yaa Bi de kasık bel ağrısı bugün çoğaldı
Ayyy maşallah ohh keyfi yerinde minnoşunZamanla öğrenicem kofim ben de anlamıyorum ki bugün zaten tesadüfen gittim bak miniğime bu doktora devamlı gidesim geliyo kız usg cihazı çok güzel elinde balon tutuyo sanki 4 gün önce sağdaydı şimdi ortalamış
Sana meyve bahçeleri feda olsun canım benimHiç hayır demem
Ay bende galiba o çayın demini tutturamıyorumO eski gruptan biri de benim. Bana niye vurmadı bu kendinden kalma gebelik. Oysa ki çokta çay içmiştik çayın demini tutturamadık herhalde
Bilemedim ki ne kadarlıksın şuan. Benim bu ağrıyla birlikte kahve leke de var ama doktor herhangi Bi sıkıntı yok dedi. Daha önce sorduğumda normal dedi bu ağrılar için. Rahim büyüdükçe ağrı olurmuş çünküBenimde bugün kasıkda ve sol bacağımda çok ağrı var. Dün akşam başladı ve ayağa kalktığımda hep baya şiddetli ağrı oluyor. Bu normalmi acaba..
Sağolasın sevinçli onun keyfi yerinde olsun benimde olurAyyy maşallah ohh keyfi yerinde minnoşun
Canim valla biz o demi nasıl tutturduk ben de anlayamadim gebe kaldığıma inanamadim ki önce idrarda gördüm pozitifi yok dedim test yanlış, kanda gördüm yok değilim kanlar karışmıştır dedim sonra usg de keseyi gördük bu boştur mümkün değil dedim taki kalp atışını duyana kadar kabullenemedimO eski gruptan biri de benim. Bana niye vurmadı bu kendinden kalma gebelik. Oysa ki çokta çay içmiştik çayın demini tutturamadık herhalde
6.2 yim bugün canım. Doktoruma sordum şimdi. O da dinlen, normal dedi senin gibi.Bilemedim ki ne kadarlıksın şuan. Benim bu ağrıyla birlikte kahve leke de var ama doktor herhangi Bi sıkıntı yok dedi. Daha önce sorduğumda normal dedi bu ağrılar için. Rahim büyüdükçe ağrı olurmuş çünkü
Nasıl bir psikolojideydin ki ne olsa kabul etmemişsin. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Ben zamanın birinde gebe kalmayayım diye iğne yaptırdım. Onu da bilemedim beklemem gerekiyormuş, o ay gebe kalmışım. İki kere vurdurdum üstelik. birde adet olmayınca testte gebe olduğumu gördüm maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Yaştan dolayı yumurtam az ondan tutturamıyoruz şimdi.Canim valla biz o demi nasıl tutturduk ben de anlayamadim gebe kaldığıma inanamadim ki önce idrarda gördüm pozitifi yok dedim test yanlış, kanda gördüm yok değilim kanlar karışmıştır dedim sonra usg de keseyi gördük bu boştur mümkün değil dedim taki kalp atışını duyana kadar kabullenemedim
Inşallah seninde böyle doğal yollardan olur canım öyle olmasa da tedavin olumlu sonuçlanır umarim
Benimde iki üç gün bel fena ağrırdı. Sonra geçiyordu. Demek değişebiliyor, ilk haftalar böyledir o zaman.Benim 4 gün önce bi kaç gün geriydi. Ama bugün adet tarihiyle aynı Transfer tarihinden 3 gün önde görünüyor. Her diseferinde değişecek sanırım. Ben sanıyordumki her seferinde kaldığı yerden devam ediyor geri de kalabiliyormuş önde de olabiliyormuş. İnşallah sağlıkla devam eder ama kahve leke var hep yaa Bi de kasık bel ağrısı bugün çoğaldı
Aynen canım gayet normal ben ayakta biraz fazla zaman geçirince oluyor hep6.2 yim bugün canım. Doktoruma sordum şimdi. O da dinlen, normal dedi senin gibi.
Aynen canım demekki. Zaten birebir regl ağrısı gibi arada değişik ağrı oluyorBenimde iki üç gün bel fena ağrırdı. Sonra geçiyordu. Demek değişebiliyor, ilk haftalar böyledir o zaman.
Bana da öyle geliyo bakalım hayırlısıSeninki bana hep erkekmiş gibi geliyo
Doğal transferE kendi sökügümüzü kendimiz dikeceğiz artık İstanbul'da çare olmadi
O bişey değildir canım gönlünü ferah tut senParça hiç gelmedi kahverengi şuan ilaçla beraber geliyor o kadar
Yok süt bu sıralar çok gaz yapıyoE başka süt dolu kuvette hazırlayakmi? Nazlı beybi seni
Allah yardimcin olsun aygülüm. Eşim çok cekti, çok büyüktü fıtığı. Çok dikkat et asla zorlamaGeçmiş olsun. Bende de fıtık var bakalım hamilelik olunca nasıl geçecek
Iki gözümün çiçeğiiiiiSana meyve bahçeleri feda olsun canım benim
Aynen organikDoğal transfer