Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Senden yaşlılar da var mesela ben 😜 ama torbam yok galiba evet evet yok. 🥰
Canım geçmiş olsun bu arada, hemen hemen herkes yaşadı olumsuzlukları. Şükür ki erken oldu. İleri dönemlerde daha çok üzülürdün. Bizde böyle avutuyoruz kendimizi.
Benim yaşım genç 30 ama nedense torbam var😍sağol canım Allah razı olsun aynen ilerki dönemde kalp atışını falan duyup kaybetmek dahada kötü olurdu daha ne olduğunu anlamadan kaybettik hayırlısı buymus bı şekilde avutacagiz kendimizi

Şimdiden tedavin hayırla sonuclanir insalallah kaç yumurtan olacak söylediklermi tahminen
Çok ilginçtir ki geçen sefer ki gibi aynı yerde aynı şekilde iki yumurtam var solda büyük ihtimal onlar olacak. Sağda da bir yumurta var o 12 milim iyi çıkarsa onu donduralım dedi ama eşimde üçünü koysalar olmaz mı diyor. Tabi içleri doluysa. Dipdibe hiç ayrılmıyorlar birbirinden🥰 ve aynı yerde. Bu arada biri 10.ncu ayın diğeri yenisi.

Eklentiler

• 11C9BDC4-CE26-415D-9BAB-D75F36DD39E4.jpeg
    11C9BDC4-CE26-415D-9BAB-D75F36DD39E4.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar benim 29 ocakta transferim oldu. Aşırı bulantim var 🤧🤧 boyle bir durum yasayan var mi? Kese icin pazartesi gitcem insallah

Nasıl bir psikolojideydin ki ne olsa kabul etmemişsin. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Ben zamanın birinde gebe kalmayayım diye iğne yaptırdım. Onu da bilemedim beklemem gerekiyormuş, o ay gebe kalmışım. İki kere vurdurdum üstelik. birde adet olmayınca testte gebe olduğumu gördüm 👀 maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Yaştan dolayı yumurtam az ondan tutturamıyoruz şimdi.
Amin canim inşallah 🙏 Tedavin ne aşamada peki şu an?
Sen sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?
Evet canım kullanıyorum extra coraspirin de içiyorum

Amin canim inşallah 🙏 Tedavin ne aşamada peki şu an?

Evet canım kullanıyorum extra coraspirin de içiyorum
Pazartesi opu olacağım. 3. Gün taze embriyo olacak. Yumurtalar iyi durumda ise perşembe transfer olurum sanırım. Geçen sefer kan pıhtılaşmama bakılmamıştı. Şimdi sulandırıcı verecekler. Bakalım artık, bu sefer iyi olur inşallah.

X