Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İyi olmuş canım çok güzel saglikliysa daha garanti bakarsın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🤲daha önce düşük varmı genetikte problem varmi
3 tup bebek denemem bide yumurtalar çok geç gelişti 19. Gun toplandı cok fazla igne kullandim doktor gönderelim dedi nasip bakalim

Embriyo genetiği sağlamsa hicbirsey olmaz canım merak etme sen önlemini al gerisi takdir ilahi rabbim sana bağışlasın inşallah ne dedi Dr ignemi vurdular
Proluton depot vurdular. Kasılmayı önlemek için endol fitil verdiler. Ben normalde göbekten progestan yapıyordum onu kesti. Düşük için yüzde elli ihtimal dedi. Yarın kendi doktorum görecek beni.

Proluton depot vurdular. Kasılmayı önlemek için endol fitil verdiler. Ben normalde göbekten progestan yapıyordum onu kesti. Düşük için yüzde elli ihtimal dedi. Yarın kendi doktorum görecek beni.
Bütün onlemler alınmış yani inşallah birşey olmaz canım rabbim yardım etsin hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum bırakmasın güzel olur düşünme hareketlerine dikkat et yarın benide etiketle Dr ne diyecek ben merak ederim

Yarın kese görmeye gidecektim. Ani başlayan yoğun kanama ile hastaneye yatış yapıldı. Düşük tehlikesi var 🥺
Nolur dua edin. Tek kese tam ortaya tutunmuş 15 mm. Yolk sac da var. 😢
İnşallah düşmez iğnelerle filan destekleyip durdururlar , yolkta varsa bebekte oluşuyor demek ki , rabbim hayırlısıyla evladını sana bağışlasın 🙏🏻

Yarın kese görmeye gidecektim. Ani başlayan yoğun kanama ile hastaneye yatış yapıldı. Düşük tehlikesi var 🥺
Rabbim sana bağışlasın inşallah hiç bişey olmadan atlatıcaksın dinlen gereken herşeyi yapmışlar iyi düşün iyi sonuç alıcaksın dualarım seninle

Ah canım Rabbim şifa versin. Stres yapma olur mu? En büyük tehlike stres. Hastanede emin ellerdesin inşaallah. Kendini mi zorladın?

Igneyi niye kesti? Dr'una sor bunu canım. Bana da vurmuşlardı ama fitili devam ettim günde 6 tane. Sen kendi dr.una danış bunu bence.

Allah esirgesin inşallah bebeğin sana tutunsun sağlıkla canım 🙏😔 daha iyisinizdir inşallah🙏 iyi haberlerini bekliyoruz dualarım seninle..

X