Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bugune kadar bende ilk defa gördüm pozitifi ama tam net bir açıklama yapan olmayınca kafamda hep soru işareti kaldı kese küçük dendi başka Dr bir hafta daha bekleyelim kese görününce betanın önemi kalmıyor dedi tüp Dr ilaçları kes dedi falan çok karışık yani acaba devam edermiydi diye düşünmekten kendimi alamadım hep bı kafa karışıklığı tam diyorum bir problem olmasa beta 2katlardi diye bilmiyorum ya çok zor bu işler iyi gözün aydın sonucunu yolladılar mi size sadece sağlıklımi yazıyor
Yok yollamadılar canim adetin 2 gunu gel dediler sadece doktorun ekranına gidiyormuş sonuc Selen hoca aradı çarşamba günü aradılar 2 side kaliteli gebeliğe el verisli dedi sağlıklı çıktılar dedi adetin 2 günü bekliyorum dedi

Bugune kadar bende ilk defa gördüm pozitifi ama tam net bir açıklama yapan olmayınca kafamda hep soru işareti kaldı kese küçük dendi başka Dr bir hafta daha bekleyelim kese görününce betanın önemi kalmıyor dedi tüp Dr ilaçları kes dedi falan çok karışık yani acaba devam edermiydi diye düşünmekten kendimi alamadım hep bı kafa karışıklığı tam diyorum bir problem olmasa beta 2katlardi diye bilmiyorum ya çok zor bu işler iyi gözün aydın sonucunu yolladılar mi size sadece sağlıklımi yazıyor
Kalp atışını duymuşmuydun hatırlayamadım da.

Sağol canım benim, Allah’ın takdiri diyelim. Hazırlıklara başladım bende. Ev temizliği, yemek vs... yatış beni bekliyor. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
İnşAllah canım güzel güzel beslen bak transferden sonra armut falanda ye ben Bi yerde okumuştum iyiymiş açıkcası armut avokado rahme benzediği için sanırım 😊

Meyve olsun diye geçen sefer almıştım ama bilmiyordum iyi geldiğini. Sağol bilgin için.
Bende transfer sonrası tesadüfen vardı hergün 1 tane yedim sonra internette araştırırken öğrendim iyi olduğunu hatta rahim şekline benzeyen şeyleri tüketin demişler ve saymışlar armut avokado gibi. Rica ederim ne demek faydalı ne Bilgi varsa paylaşılsın vesile olur belki 🙏🏻🥰

Arkadaşlar kese görmeye gittiğimde birisinde embriyo gördük çok şükür 6*2 dedi dr. Ama diğer kesenin içi boştu o gelişememiş 4
de kalmış . Kendiliğinden kaybolur dedi. Sonradan gelişmesi çok nadir oluyor dedi. Sizce ne olur diğeride gelişebilir mi
Fikri olan var mı arkadaşlar 🤗 insan ne yapsa merak ediyor

Yok yollamadılar canim adetin 2 gunu gel dediler sadece doktorun ekranına gidiyormuş sonuc Selen hoca aradı çarşamba günü aradılar 2 side kaliteli gebeliğe el verisli dedi sağlıklı çıktılar dedi adetin 2 günü bekliyorum dedi
İyi olmus canım inşallah olumlu sonuç alırsın size ne için onerilmisti ngs

Yarın kese görmeye gidecektim. Ani başlayan yoğun kanama ile hastaneye yatış yapıldı. Düşük tehlikesi var 🥺
Nolur dua edin. Tek kese tam ortaya tutunmuş 15 mm. Yolk sac da var. 😢
Embriyo genetiği sağlamsa hicbirsey olmaz canım merak etme sen önlemini al gerisi takdir ilahi rabbim sana bağışlasın inşallah ne dedi Dr ignemi vurdular

X