Aralık - Ocak Transfer olacaklar

5+5 görünüyor pazartesi kontrol var kanamadan sonra bakmamıştı dinlen sadece demişti belki ne kadarlık olduğunu söyler eğer devam ettiyse kanamadan sonra
Eder eder inşaallah merak etme. Sen hiç kanaması olmayan duydun mu? Illa ki oluyor. Çok yoğun parça parça değilse dinlenmene bak sen

Evet Kasım topiğiden hatırlıyorum seni vardın orda. Süpriz bebeklerden biri de sneşn bebiş maşallah kofiyle sana yaa mucize gibisiniz 🥰🙏🏻 ben bulantı yaşamıyorum inşallah yaşamam. Az önce kahve lekeler geldi doktoruma gittim hemen şükür bişey yokmuş. Geçen salı doktor 6+5 olduğunu söylemişti o zamandan bu zamana saydığımda bugün 7+2 ydim. Ama az evvel usg ye koydu 7+6 yazıyor devamlı değişecek mi bu durum hiç bişey anlamadım
Bir milim yanlış ölçse günü değişiyor kaderim. Foto.dan anlarsın zaten. Uçtan uca olucak çentik. Gelişkin olucak işte daha ne istiyosun 😁

Bir milim yanlış ölçse günü değişiyor kaderim. Foto.dan anlarsın zaten. Uçtan uca olucak çentik. Gelişkin olucak işte daha ne istiyosun 😁
Zamanla öğrenicem kofim ben de anlamıyorum ki bugün zaten tesadüfen gittim bak miniğime 😁 bu doktora devamlı gidesim geliyo kız usg cihazı çok güzel 🤣 elinde balon tutuyo sanki 4 gün önce sağdaydı şimdi ortalamış

Eklentiler

• IMG_20210220_141159.jpg
    IMG_20210220_141159.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 61
Zamanla öğrenicem kofim ben de anlamıyorum ki bugün zaten tesadüfen gittim bak miniğime 😁 bu doktora devamlı gidesim geliyo kız usg cihazı çok güzel 🤣 elinde balon tutuyo sanki 4 gün önce sağdaydı şimdi ortalamış
Balonlu bebek ♥️ benim de dik duruyodu, 1 hafta sonra yan yattı 😅

12 olmak üzereyim canım. Benim bulantılarım 7.haftada başlamıştı. Inşallah sen hiç yaşamazsın inan düşünüldüğü gibi degil🥺 Dr 2 3 haftaya hafifler dedi iple çekiyorum. Bu arada ben de kasımda ilk transferimi olmustum eski gruptanim bende ama negatifle sonuçlanmıştı. Ocakta 2.ciyi olacaktım ki bi baktım normal yoldan gebe kalmışım kofiyle aynı zamanlariz 🤗🤗🐣
O eski gruptan biri de benim. Bana niye vurmadı bu kendinden kalma gebelik. Oysa ki çokta çay içmiştik 🤣🤣🤣 çayın demini tutturamadık herhalde😇

Evet Kasım topiğiden hatırlıyorum seni vardın orda. Süpriz bebeklerden biri de sneşn bebiş maşallah kofiyle sana yaa mucize gibisiniz 🥰🙏🏻 ben bulantı yaşamıyorum inşallah yaşamam. Az önce kahve lekeler geldi doktoruma gittim hemen şükür bişey yokmuş. Geçen salı doktor 6+5 olduğunu söylemişti o zamandan bu zamana saydığımda bugün 7+2 ydim. Ama az evvel usg ye koydu 7+6 yazıyor devamlı değişecek mi bu durum hiç bişey anlamadım
Benim hep eşit olmuştu. Karnımdan ölçtüğüyle transfer günü. Aynı diyordu. 8 haftaya kadar.

Benim hep eşit olmuştu. Karnımdan ölçtüğüyle transfer günü. Aynı diyordu. 8 haftaya kadar.
Benim 4 gün önce bi kaç gün geriydi. Ama bugün adet tarihiyle aynı Transfer tarihinden 3 gün önde görünüyor. Her diseferinde değişecek sanırım. Ben sanıyordumki her seferinde kaldığı yerden devam ediyor geri de kalabiliyormuş önde de olabiliyormuş. İnşallah sağlıkla devam eder ama kahve leke var hep yaa Bi de kasık bel ağrısı bugün çoğaldı

X