Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kuzum neden düşük yaptın diye düşünüyosun hemen,Allah korusun yok öyle bişey, bak çok şükür geçmiş kanaman, salıya kadar dinleneceksin, salı günü de bebişini görüp rahatlarsın inşallah💕🤩 olumsuz düşünmeyi bir kenara bırakmalısın
Nblm insan korkuyorda elinde olmadan ya vallla icim gitfi bi sali gunu gelsinde hayirlisiylan bi gorsem onu icomdee ayyy nasil rahatliycammm anlatamammm🥰🥰🥰

Himm onu bilmiyordum yani bakalim ama tabi ibsallah boyle giderde zaten migrenim var benim ikisi birlestimi heralde duramam yerimde😁
Vücudun betaya tepki vermeye de bilir. Bünyene bağlı artık orası 😁 olmaz inşaallah rahat rahat yer içersin.

Ya benim annem kardesimdede bendede hic olmamis bulantisi falan belki ona gecerim bizimkilerde diyor baslasaydi simdiye kadra baslardi kimi diyo ben 3. Ayimda oldum valla bilmiyorum sanirim onu yasarak ogrenecem😃😄😁
Kaçıncı haftadasınız ? Biraz genetik bence de benim annem kötü oluyormuş benim 5+4te başladı . 11 olduk hala devam.

Ya valla inan bak yrmin ederim kendi kendime kanama yapip dusuk yapsam derimki kendilihinden oldu iste yapacak birsey yok ama yani yok yere beni mahfetti resmen ya buna daha cok uzuldum yrmin ederimm ama bin sukurrr haftata sali bi gelsinde insallah gorsem rahatlasamm
Haklısın bacım Allah korusun atlattın say. Salı günü mü kalp atışına gitcen

Ben suan 6 +1 rim annem anlatiyordu kusmamis bile valla nblm insallah boyle devam eder ya boyle iyi diger turlu cok zor allah yardimcin olsun insallahhh
Yani bence zaten olmasında , daha başlayadabilir tabi ,7-8 gibi başlayanlarda var. Ben kusmadım ama çok mide bulantısı yaşadım ,tiksinme ve koku sorunu beni en çok zorlayandı.

Yani bence zaten olmasında , daha başlayadabilir tabi ,7-8 gibi başlayanlarda var. Ben kusmadım ama çok mide bulantısı yaşadım ,tiksinme ve koku sorunu beni en çok zorlayandı.
ya benım hayatımın normal donemlerındede koku problemı olan bırıyım asırı derecede koku hassasıyetım var :KK70: o yuzden suan hayatımda bırsey deyısmedı sadece bır kere cıddı anlamda kokudan tıskıntı gelmıstı bana o kdar bakalım ılerlesınde yavrucugummun haftası o zaman gercez anyayı konyayı :KK70: :KK70:

aynen allaha emanet bebeklerımız

nasipse salı gunu kalp atısını duymaya gıdıce ınsallah canım gormus doktor kalp atısını ıste am ok kucuk duyulmaz falan dedı
Küçücük kenarda belli oluyor kalp atışı doktorun görmüştür salı günü gümbür gümbür duyarsin sende cnm 💕

aynen allaha emanet bebeklerımız

nasipse salı gunu kalp atısını duymaya gıdıce ınsallah canım gormus doktor kalp atısını ıste am ok kucuk duyulmaz falan dedı
Aaa ben de salı gidicem normalde tüp bebek im perşembeye vermişti ama o kadsr yol çekmiyim diye burada takip için doktor ayarlamıştım ona gidecektim o da salı gününe ne randevu verdi 🤩 aynı anda gideceğiz desene

Himm onu bilmiyordum yani bakalim ama tabi ibsallah boyle giderde zaten migrenim var benim ikisi birlestimi heralde duramam yerimde😁
Yaaa sende de mi var ben de migren hastasıyım biz napcaz bacım yaaa 😅 2 gün önce o baş ağrısını yaşadım doktor parol al dedi mecbur içtim ama geçirmedi 2 günde zor geçti. Lavanta yağı aldım onunla başıma masaj yapıyorum buz falan koyuyorum biraz hafifletiyo aklında bulunsun

Aaa ben de salı gidicem normalde tüp bebek im perşembeye vermişti ama o kadsr yol çekmiyim diye burada takip için doktor ayarlamıştım ona gidecektim o da salı gününe ne randevu verdi 🤩 aynı anda gideceğiz desene
ayy evet yaa valla sabah oldugu gıbı kos kosa gıdcem bı baksın bakalımm ne dıycekk valla cok heycanlıı heeee :KK70:

X