Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar.. 😍 Allaha sonsuz şükürler olsun bekleyen herkesin evine bu güzel müjdeli haber tez zamanda gelsin inşallahh♥️ @Karasbaby canım yeni test yapınca atarım demiştimm🙏 artık yeni güzel testleri senden bekliyorum heyecanla😍
Eki Görüntüle 2777577

Canimmm çok mutlu oldum hadi gözünüz aydın çok şükür 🤲😍Rabbim sağlıkla afiyetle kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲😇 Benimde evde normal gebelik testi var erken gebelik testi olsaydı belki dayanamaz yapardım 🤭Artık pazartesiye kaldı inşallah rabbim yüzümüzü güldürür🤲

Senden de Allah razı olsun ne demek. Sen de haklısın insan zamana bırakınca bu sefer sorunlarla karşılaşabiliyor herşey zamanında güzel inşallah ilki olsun bir tane de kardeş isterim Allah verirse tabi 🙏🏻🥰
Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻☺️ Nasılsın Kader sen 6.haftaya girmek üzeresin değil mi bulantın falan oldu mu hiç merak ettim 😌

Hayy maşallah badecim çok güzel haber bu 😊 Rabbim sağlıcakla kızına kavuştursun seni inşaallah ♥️🤲
Amin inşallah 🙏 hepimizin yavruları sağlıkla doğsunlar inşallah

Çok şükür Allah gönlüme göre verdi tabi önemli olan sağlıkla doğması ama içimden hep kız oldun istemiştim😍
Ay maşallah ne güzel kızlar çok tatlı olur 🥰

Teşekkürler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk sonucumu aldım gönderdim sadece yeşil kalp göndermiş okadar asistanimla iletişime geçin demiş asistan 2gun sonra tekrar edin değerinizi dedi tekrarladım cem beye gönderdim watsaptan gayet güzel tekrar etmeyin asistanimla iletişime geçin demiş ben zaman cemi bıraktım asistanla muhattap oluyorum 😊çünkü biliyorum ne diyeceğini
Şaka gibi değil mi ya robot sanki asistanımla iletişime geçinden başka laf edilmiyor 🤷🏽‍♀️ İnşallah rabbim söyletmiş olsun size sağlıkla kucağıma almamı 🤲🏽 İlki kimyasal oldu Cem hocada, şmdi 1embryomuz daha var onu transfer ettiricez inşallah o tutunur 🤲🏽🥰 ama işte dedğim gbi asla iletişim kuramıyorum rahim çizmeyi sordum benim için uygun mu diye cvp vermedi Jemal hemşire benimle ilgilenen asistan ona yazdım Cem hocaya söyler misiniz müsait zamanında ilgilensin diye oda ses kaydı göndermiş ekstra ücretli isterseniz koordinatöre yönlendireyim diye 🤷🏽‍♀️ Çünkü tedaviye ben kendim yön vericem ya.

Canim aminn, Allah senin de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, bi kizim var 5.5yasinda, onun kardes istegi bizim aklimizi basimiza getrdi ama amh gibi sorunlar ckti iste, keske bu olsa da, diger embriyo da sadece orada dursa cok isterdm, ama hayirlisini diliyorum hep Allahtan, destegin icin cok tesekkurler canim, cok kiymetli knsabilecek senin anlayan birilerinin olmasi, biz kmselere soylemedik cnku uzulmesinler diye, sizler cokk iyi geliyorsunuz o nedenle🌸
Bana da burası çok iyi geldi. Insanlara duygularımızı ne kadar anlatsak da bi yere kadar anlıyorlar. Ama burda kimseye kendini anlatmana gerek yok 😊 zaten hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Ne güzel bir evladın varmış. Rabbim ömrünü bereketli kılsın. Insaallah dilediğin gibi olur bir daha uğraşmana gerek kalmaz canım ♥️

Benide 2.bilhi için arayan bir embriyolog vardı adam ışık hızıyla konuşuyor evet evet dedim ama hicbirseyde anlamadım sizinkide o olabilir anlayışında kavga eder gibi bana kararını çabuk verin ne olacak bunlar ona göre biyopsi Alaçam diye çıkıştı😁
Demek ki sıkıntı 2. Arayanlarda 🤣🤣🤣

Ayybilmiyorum ki ama insallah ikiside tutmustur yani ama belkide ikiside tutsa dgeerlerim cok yuksek olmasi gerekmezmiydiki acaba ama varyaa ikiside tutarsa evde extra bayram olur bayrammm 🥰🥰
Kız bana hep ikiz dendi değerim de baya yüksekti 3 e katladı falan ama tek kese göründü 🤩 ben de isterim diğerini de görmeyi ama sanırım tek kalacak belki kalp atışında varsa Bi tane daha görünür 😅 hiç belli olmaz düşük beta ile de ikiz gebelik başlıyormuş

Kız bana hep ikiz dendi değerim de baya yüksekti 3 e katladı falan ama tek kese göründü 🤩 ben de isterim diğerini de görmeyi ama sanırım tek kalacak belki kalp atışında varsa Bi tane daha görünür 😅 hiç belli olmaz düşük beta ile de ikiz gebelik başlıyormuş
Ya evet nasip kismet ama yeminlen ben tekede raziyimm ya yeterki hayirlisiylan gelsin kac tane geluyosa gelsinn hic problem degil ay valla 9 ay nasil gececk hic bilmiyorum kiz ben elimde omadan takiyom aman soyle aman boylr diye 😁😁

belki de ikiz olur canim 👩‍👩‍👧‍👦☺️
Ay ne güzel olur keşke olsa. Beta değerim baya yüksek çıkınca arkadaşlar hep ikiz dediler 2 embriyo konulmuştu zaten ama şimdilik tek kese dedi doktor kalp atışına geldiğinde daha net belli olur dedi bakalım nasibimde varsa o da olsun yoksa da sağlıcakla tek olsun 😍🙏🏻♥️

Ya evet nasip kismet ama yeminlen ben tekede raziyimm ya yeterki hayirlisiylan gelsin kac tane geluyosa gelsinn hic problem degil ay valla 9 ay nasil gececk hic bilmiyorum kiz ben elimde omadan takiyom aman soyle aman boylr diye 😁😁
Tabiki zaten tek diye yola çıktık ama 2 embriyo konuşunca diyorsun hepsi benim olsun 😅 iyi yapıyosun ben de öyle takıyom ama işte takmamak laızm 😁 kese muayeneni merak ediyorum hemen beni etiketle muayeneden sonra

Tabiki zaten tek diye yola çıktık ama 2 embriyo konuşunca diyorsun hepsi benim olsun 😅 iyi yapıyosun ben de öyle takıyom ama işte takmamak laızm 😁 kese muayeneni merak ediyorum hemen beni etiketle muayeneden sonra
Tabiki etiketlerimm ay valla bakalim hayirlisi 2 gun kaldi son senijde iste som 1 haftam gibi dusun kalp atisi duymana ya belkide bu hafta icin gitsen bidha baksa doktor ama genis zamanda uyar belki he seninkini

Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻☺️ Nasılsın Kader sen 6.haftaya girmek üzeresin değil mi bulantın falan oldu mu hiç merak ettim 😌
İnşAllah 🙏🏻😘 iyiyim canım benim teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor. Evet 6. Haftaya giricem artık ama ne bulantım var ne bişey sadece arada hafif kasıkta ağrı gibi bişey oluyor o kadar bir de biraz çabuk acıkıyorum 😁

Tabiki etiketlerimm ay valla bakalim hayirlisi 2 gun kaldi son senijde iste som 1 haftam gibi dusun kalp atisi duymana ya belkide bu hafta icin gitsen bidha baksa doktor ama genis zamanda uyar belki he seninkini
Ya ben 2 hafta sonra falan gidecektim işte bu perşembe değil öteki perşembe ama dediğim gibi 200 km yol gidiyorum. Artık tüp bebek merkezine gitmiyim burada Bi kadın doğumcu var hem de riskli gebelik takibi falanda yapıyor ona yazdım instagramdan kesenin fotosunu atıp dedim size gelmek istiyorum kalp atışı için dedim o da 10 güne duyulur gel dedi yani günü salı gününe çektim ayın 16 sına gideyim diyorum 😁

Şaka gibi değil mi ya robot sanki asistanımla iletişime geçinden başka laf edilmiyor 🤷🏽‍♀️ İnşallah rabbim söyletmiş olsun size sağlıkla kucağıma almamı 🤲🏽 İlki kimyasal oldu Cem hocada, şmdi 1embryomuz daha var onu transfer ettiricez inşallah o tutunur 🤲🏽🥰 ama işte dedğim gbi asla iletişim kuramıyorum rahim çizmeyi sordum benim için uygun mu diye cvp vermedi Jemal hemşire benimle ilgilenen asistan ona yazdım Cem hocaya söyler misiniz müsait zamanında ilgilensin diye oda ses kaydı göndermiş ekstra ücretli isterseniz koordinatöre yönlendireyim diye 🤷🏽‍♀️ Çünkü tedaviye ben kendim yön vericem ya.
Geçmiş olsun benimde ilki kimyasaldı ara vermek istemedim ikinci transferi oldum şükürler olsun pozitifim Bi arkadaşımda aynı durumu yaşadı benimle oda ara vermedi ardındaki pozitif oldu inşallah seninde pozitif olur 🥰🙏🏻

X