Aralık - Ocak Transfer olacaklar

canım birini pazar günü birini ptesi akşam yaptın di mi ? geri gidip önceki testine baktım bence koyulaşma var👍🏻 su içip test yapmak bile etkilemiş olabilir, beta ne zaman nasıl katlanıyor net değil bence hiç canını sıkma allahın izniyle bir sorun yoktur moralini elden bırakma sakın🙏 1 güncük arayla koyulaşmanın bu kadar olması normaldir diye düşündüm ben. çarşambaydı sanırım bir sonraki kan tahlilin. inanıyorum orada değerin katlanmış olacak 🙏💕
Birini pazar gün ikindin yaptım bu sabah attigimida gece 5te yaptım ilk idrar olsun diye az bı göğüste hassaslık vardı o falanda kayboldu bilemedim ya Çarşamba test günüm diğerini pazar yaptırmıştım zaten Dr desemde bugün yaptırsam olmazmiki 12 mecburimiki hiç 11 ve 13 günlerde katlanmaya bakan oldumuki?kaç defa bakmak gerek katlanmaya

Hayırlı olsun benimde yumurta toplamadan sonraki 2 gün aynı karın ağrısı olmuştu hatta içten içe parçalanıyor sanıyordum yumurta transfer günü sabah çok az ağrım vardı hatta yok bile sayılır ben hafif sızı hissediyordum 1 gün kadarda o az ağrı sürdü sonra geçti çok şükür her şey güzel olsun inşallah sizin için 🤲🏻🌸
Allah razı olsun canım🤲💐

Bende nette tüp bebek hesaplama yöntemine bakmıştım doğru o sanırım ama geç döllenme veya kana geç geçme olabiliyormuş
Bilmiyorum kafam çok karışık yarın belli olacak zaten neyapsak boş kendimi yiyip bitirdiğim kalıyor zaten 11.gun yapsam ne olur ki testi test günüm yarın aslinda

X