- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.981
Inşallah Rabbim nasip eder de bi rahat nefes alırım artıkhadi hayırlı haberlerle gel inşallah pit pit kalp atışını duyarsin![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah Rabbim nasip eder de bi rahat nefes alırım artıkhadi hayırlı haberlerle gel inşallah pit pit kalp atışını duyarsin![]()
Sonra vercek suan erknTransfere 5 gün kala iğne ve fitile başlattı ekstradan prednol da kullanırdı 5 gün boyunca. Transfer günü de ilave olarak kan sulandırıcı ekledi
Evet aynen öyleymiş ona göre 5 haftalık gösterdi gerçi doğru hesaplıyor doktor zaten anca bu zamanlar çağırıyorAynen yazdım tüp bebek hesaplama diye öyle gösteriyo transfer günü toplama günü blast günü falan yaziyodu
Sonra vercek suan erkn
Bana 5 gün önceden başlattıSonra vercek suan erkn
BanadaBana 5 gün önceden başlattı
Prednol de kullanmış mıydınızBanada
Yok ben kullanmadım hicPrednol de kullanmış mıydınız
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar hamileyimmmmminanamıyorum inanamıyorum çok şükür. Allah razı olsun sizden de
bir gün bunları yazabilecek miydim☺
Bana bugün söyledi şuan sata göre hesapladı. Sanırım biraz bebek büyüyünce ultrasındaki büyüklüğüne göre söylüyorlar.Ay bu internette ki hesap mı ben de yaptım blast transfer tarihine göre hesapladım bugün tam 5 haftalık gösterdi ama beta değerine göre sanki daha farklı çıkıyor hesap
Büyük ihtimal ikizdir maşallahAmin inşallah5. Gün çift embriyo transferi yapmışlardı. 1239 cıkmış. 11. Günüm bugün. Çok yüksek geldi gözüme. Doktor çok iyi dedi
Benden de beta istememişlerdi. Sadece kontrole çağırıp ultrasonla bakmıştı. Parça falan kalmasın diye.Benden bidaha hic betaya bakalım diye kan testi istemedi
Cok kanaman olursa ara dedi çoku birak bende hic yok hicte olmadi![]()
Nedir şimdi durumun, kanama olmadıysa betaya da bakmadıysa nerden biliyorsunuz düşük yaptığını, sen yine de 20 nin altına inene kadar baktır betana aradaBenden bidaha hic betaya bakalım diye kan testi istemedi
Cok kanaman olursa ara dedi çoku birak bende hic yok hicte olmadi![]()
Sat baz alınır canım. Bebek görünmeye başladıktan sonra da bebek ölçülür, gebelik yaşı olarak o baz alınır.Bilmiyorum ki kuzum bu betalarla tek görende varmış o yüzden çok kafamı karıştırdıtransferden 2 hafta önce baz alınmalı yoksa biz ne ara hamile kalmış oluyoruz
annem transferden 1 gün önce geldi bugün dedim ki anne hesaplamaya göre 5 haftalıkmış dedim biz daha yeni doktordan geldik ne ara oldu diyo Bi de dalga geçmiş ben gelmeden sen hamileydin demekki diyo
![]()
Aynen öyle, bebek boyu = gebelik yaşı.Bana bugün söyledi şuan sata göre hesapladı. Sanırım biraz bebek büyüyünce ultrasındaki büyüklüğüne göre söylüyorlar.
Anladım cnmYok ben kullanmadım hic
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar. Dondurulmuş transfer olanlara bir sorum olacak. Adetin 2.gününden itibaren estrofeme başladık. Progestona veya crinone jele transferden önce mi başlanacak yoksa sonra mı?
Öyle mi zaten en doğrusunu doktor söyler. Siz ne kadarlık olmuşsunuz ikizlerdiBana bugün söyledi şuan sata göre hesapladı. Sanırım biraz bebek büyüyünce ultrasındaki büyüklüğüne göre söylüyorlar.
Ayy ne kadar güzelSat baz alınır canım. Bebek görünmeye başladıktan sonra da bebek ölçülür, gebelik yaşı olarak o baz alınır.
Şuan 5+4 dedi canım. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman ne der artık bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirÖyle mi zaten en doğrusunu doktor söyler. Siz ne kadarlık olmuşsunuz ikizlerdiikizi kaçıncı haftada gördü yani
Sat:son adet tarihiAyy ne kadar güzelsat ne onu bile bilmiyorum ki
![]()