Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Saoll canim benim insallah sok ustune sok yasiyorum bu ara rabbim emeklerimizin karsilgini versin insallah
Amin seni çok iyi anlıyorum tüp bebek için gittim rahim filmi dedi onu bekledim tüp kapalı ameliyat dedi 2gün sonra t rahim dedi başka ameliyat çıktı onu da oldum kaç ay geçti ama napalım sonu güzel olsun deyip koşturup duruyoruz

Evde test olmayınca karbonat falan varsa onu dener 😆😆😆 can sıkıntısı 12 gün evde yat hareketler kısıtlı bi test yapımda gelim diyor heralde
Bir sürü aldım test hergüne yetecek kadar çok şükür😂 transferden çıkar çıkmaz yapacaktım da idrarımı zor yaptığımdan o stresten aklıma gelmedi😂

Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
Evet genelde düşükten ya da kürtajdan sonra yapışıklık oluyor diyorlar, ya da çok ciddi bir enfeksiyon geçirmiş olman gerekiyor, geçirdin mi enfeksiyon hiç

Bir sürü aldım test hergüne yetecek kadar çok şükür😂 transferden çıkar çıkmaz yapacaktım da idrarımı zor yaptığımdan o stresten aklıma gelmedi😂
Allah'ım ne kadar sabirsizca bekliyorsunuz azcik benim gibi sabırlı olun yahu ben daha geçen perşembe silik ten biraz iyi gördüm 2.cizgiyi 😂😂😂

X