- 14 Ekim 2020
- 47
- 15
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.801
Tansel Kaplancan / MomartBizim durum sizinkinin aynısı, birebir aynı neredeyse, sebepsiz azospermi. İlaç kullandı eşim, bitkisel kürler falan ama bir değişiklik yok. Yaşım zaten beklemeye müsait değil, tese içinde muhtemelen tek bir şansımız olacak onun içinde nokta atışı bir doktor seçmek için çok gayret ediyorum. Sürekli araştırıyorum. Kadın infertilitesi için seçenek ve doktor çok ama erkek için aynı şey söz konusu değil maalesef. Birde insan kendi için bir soruna çözüm ararken daha kolay, azospermi konusu çok karışık çok çetrefilli. İzmir'de yaşıyoruz, burası bu konuda çok yetersiz, Tansel Kaplancan ismi geçiyor genelde forumlarda ama ben son dakikaya kadar araştırıp öyle karar verelim istiyorum.
Eczanelerde bulabildinizmi internette mi getirttiniz acaba?Bende previt positive kullanıyorum
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde devaminida kucağınıza alabilmeyi nasip etsin rabbim bana Ankara yakındı ams cem için ve labaratuvar aynı dediler yine emin olamadım İstanbul'a gittim embriyolarınida bb ve BC idi?sen hangi kalitede transfer olacaksınHarika ya çok sevindim canım inşallah devamı da gelir ve sağlıcakla kucagına alırsın bebişinibende cem hocayı takip ediyorum çok başarılı cidden bende ankara bahçeciye gidiyorum şubatta transferim embriyo kaliten nasıldı senin ?
Eczaneden aldim canim.Eczanelerde bulabildinizmi internette mi getirttiniz acaba?
Güzel bir vitaminmi acaba Dr ne dediEczaneden aldim canim.
Aynen canım gidersem çıkarırım artıkEvet yarım saat falan ya suruyo ya sürmüyor ay bı uçtan bı uca gibi aynı senin çok zordur kuzum ya olsun tadını çıkart gidince
Ay ne güzel git valla Ankara ya da git iyi gelmez olur muEvt gerçekten uzakta ayrı şehirlerde olunca hasrette büyük oluyorşuan kardeşimin yanındayım bursda sonrada bi ara ankaraya anneme gidicem inşallah inan çok iyi geldi sende inşlhh kavuşursun ailene
Benim tek bir embriyom kaldı o da 4 bc kalitede canım. Onu da 6. Güne kadar beklettiler seninkiler 5. Günde blastokist olmuş muydu acaba? İstanbul daha iyidir illaki burası yeni dahacaSağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde devaminida kucağınıza alabilmeyi nasip etsin rabbim bana Ankara yakındı ams cem için ve labaratuvar aynı dediler yine emin olamadım İstanbul'a gittim embriyolarınida bb ve BC idi?sen hangi kalitede transfer olacaksın
Ben sordum İstanbul'daki labaratuvar sorumlusuna bizim hiç bir merkezimiz farklı değil koşullar aynı dedi Ankara yakınsa ankaraya gidin dedi ama ben kalbimin sesini dinledim evet bazısı 5.gunde blostosist olmustu bazısı 6.gunde bekletiyorlar gebelik vaadetmese dondurmuyorlar merak etmeBenim tek bir embriyom kaldı o da 4 bc kalitede canım. Onu da 6. Güne kadar beklettiler seninkiler 5. Günde blastokist olmuş muydu acaba? İstanbul daha iyidir illaki burası yeni dahaca
Ağrılı hissediyom bacım sen ne alemdesinSalamun Aleykum yeni anneler. Nasılsınız? Kendinizi naıl hiss ediyosunuz?
Ederiz tabiki burda her okudugumuzda beraber sevinip beraber üzülüyoruz.Umarım çok güzel haberlerle gelirsiniz.Uzun zamandır takip ediyorum sizleri. Pozitiflerle mutlu oldum, negatiflerin acısını içimde hissettim. Yarın sabah kan vereceğim. Bana da dua eder misiniz rica etsem
Hadi güzel haberlerle inşallah duamız seninleUzun zamandır takip ediyorum sizleri. Pozitiflerle mutlu oldum, negatiflerin acısını içimde hissettim. Yarın sabah kan vereceğim. Bana da dua eder misiniz rica etsem
Evet bana da öyle dediler bu 3. Tüp bebek tedavim artık umut bağladıkça çok üzülüyorum diye böyle diyorum sanırım. Keşke bundan önceki tedavilerimi de burda deneseydim diğerleri hep 3. Gün embriyosu klasik tedavi yaptı yaptı gönderdi ne bi ön araştırma ne bir vitamin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu yoldaki herkesi canım maddi manevi çok yıprandık. Aradıklarında dediğin gibi gebelik vadeden dediler ama nasip tabikiBen sordum İstanbul'daki labaratuvar sorumlusuna bizim hiç bir merkezimiz farklı değil koşullar aynı dedi Ankara yakınsa ankaraya gidin dedi ama ben kalbimin sesini dinledim evet bazısı 5.gunde blostosist olmustu bazısı 6.gunde bekletiyorlar gebelik vaadetmese dondurmuyorlar merak etme
Onun için fiyatı çok uygun yerlere güvenmemek gerek aslında labaratuvar kalitesi çok önemli bahçecinin işlemleri falan pahalı ama mecburuz bunlar aslında en güzelini yapıyor gebelik vadetmiyorsa transfer yapmiyorlar 5.gune zorluyorlar gerçekten çok zor biliyorum inşallah bu son olur rabbim nasip etsinEvet bana da öyle dediler bu 3. Tüp bebek tedavim artık umut bağladıkça çok üzülüyorum diye böyle diyorum sanırım. Keşke bundan önceki tedavilerimi de burda deneseydim diğerleri hep 3. Gün embriyosu klasik tedavi yaptı yaptı gönderdi ne bi ön araştırma ne bir vitamin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu yoldaki herkesi canım maddi manevi çok yıprandık. Aradıklarında dediğin gibi gebelik vadeden dediler ama nasip tabiki
Oy maşallah hayırlı olsun canımKızlar hamileyimmmmminanamıyorum inanamıyorum çok şükür. Allah razı olsun sizden de bir gün bunları yazabilecek miydim☺
Merhabakızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak
Ayyy hadi gözün aydın canım benim Allah tamamını erdirsinKızlar hamileyimmmmminanamıyorum inanamıyorum çok şükür. Allah razı olsun sizden de bir gün bunları yazabilecek miydim☺
Amin inşallah dileyen herkese nasip etsin inşallahOy maşallah hayırlı olsun canımrabbim tsmamins erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?