Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hele bide hamilelik olayı falan kraliçe oluyosun ananın yanında ay 30 12 gün öyle 3 gün evde 4 gündür gene burda hastane olmasa iyice netlesse daha birakicam anne sana deyip duruyo

Hele bide hamilelik olayı falan kraliçe oluyosun ananın yanında ay 30 12 gün öyle 3 gün evde 4 gündür gene burda hastane olmasa iyice netlesse daha birakicam anne sana deyip duruyo
Ay valla öyle insan hamileliğini en iyi ailesi yanında geçirir bence anne babanın yanına ben de gitmeyi düşünüyorum valla

Ay valla öyle insan hamileliğini en iyi ailesi yanında geçirir bence anne babanın yanına ben de gitmeyi düşünüyorum valla
Şu saliyi atlatayim eşim gene diyo birakicam anne hiç merak etme kızını artık çok fazla buraya diye

Evt gerçekten uzakta ayrı şehirlerde olunca hasrette büyük oluyorşuan kardeşimin yanındayım bursda sonrada bi ara ankaraya anneme gidicem inşallah inan çok iyi geldi sende inşlhh kavuşursun ailene

tık mık vardır vardır da 2. günden bi şey hissedilmiyodur doğal olarak benim dediklerim belki burda duyduklarımızdan psikolojik kendini dinlemeler ah ah tutmasam kendimi ben de hemen başlayacağım testi ama olumsuz görmekten korkuma durucam inşallah hafta içi biterken başlarız belki

Karından iğne vuruyorum , vurulduğum yerler dokununca elim değince falan ağrıyor, bi ara kasık ağrısıyla karıştırıp heyecanlandım, sonra bi baktım iğne yerlerim acıyormuş evet yaa haftasonuna doğru yaparız idrar testini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…