Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kııııız inanmıyorummm ya ben de instagramda tüp bebek tedavilerine bakıyordum en son cem çelik denk geldi onun sayfasını inceliyodum şimdi. Topiğe bakıyım dedim sen doktorunu yazmışsın cem çelik diye 😁😁😁🤣
Bak işte isabet olmuş o işte benim tokturum😉baya basarili

Durumu özel olduğu için çok çabuk raporu çıkar. Madem havuz sistemi de yapılıcak rapor çıkartması daha doğru olur canım. Allah şifa versin.
Rapor cikartmak icin uğraşıyor ama 15 gune başlayacak ve en az 3 defa toplanacak bu 3. Tup bebegi

Yav zaten içim bir hoş oluyor vurulacaginda korkumdan değil iğneden korkmam ama o ses beni benden ediyor😜vay be nelere katlsniyoruz bir minnosumuz olsun diye rabbim gör bizi😭
Yaa demi hooop diye hamile kalanlar var bide ama olsun zahmetsiz emek olmaz bizim kaderimizde bu demekki Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Sen yine iyi dayandın 9.gun yaptın ben 3. Gün başlamıştım ay ne günlerdi yaa simdi gülüp geçiyoruz anı kaldı 🤣🤣
3.gun 😳 kız ben 13.gun yaptım da 2.cizgi silikti belli belirsiz di daha azcik net 2 gün önce yakaladım 2.yi 😂 çok azimli davrandım betada bakacam dedim betada baktım 😂😂😂

Yaa demi hooop diye hamile kalanlar var bide ama olsun zahmetsiz emek olmaz bizim kaderimizde bu demekki Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli nasip etsin
İnşallah canım millet kazara hamile kalıyor😳biz uğraşarak mükâfatını verecektir rabbim

Sorma ya valla 3 defa toplanacak galiba 15 gun sonra başlayacak galiba
İnşallah maddi durumu biraz yerindedir lanet para heryerde insanın karşısına çıkıyor evet kofinin dediği gibi rapor çok avantajlı oluyormuş ilaçların falan yüzde sekseni oduyormus devlet hiç değilse ilaç parasından kurtarir

İnşallah maddi durumu biraz yerindedir lanet para heryerde insanın karşısına çıkıyor evet kofinin dediği gibi rapor çok avantajlı oluyormuş ilaçların falan yüzde sekseni oduyormus devlet hiç değilse ilaç parasından kurtarir
Maddi durumları çok yok evet devletten 1 tane rapor hakki var kalanları cebinden vericek Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Rapor avantajlı da bir sürü prosedür u yok mu ben pek araştırmadım doktorumun dedigine göre sigorta amh yada sperm yaş dedi yas tutuyor sigorta da tutuyo ama amh normal sperm normal yaşınız genç bize çıkmaz diye ugrasmadik hiç raporla

3.gun 😳 kız ben 13.gun yaptım da 2.cizgi silikti belli belirsiz di daha azcik net 2 gün önce yakaladım 2.yi 😂 çok azimli davrandım betada bakacam dedim betada baktım 😂😂😂
Cikmayagini bile yaptım tabiki cikmadi🤣
Bende 8. Gunde görmüştüm hayalet çizgiyi 🤭
Valla sen iyi dayanmışsin helal olsun 😍

Back