Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Maalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim tez zaman da yerini doldursun inşallah 🙏🏻 kaç haftalıktı. Değerleriniz kaçla başlamıştı

Maalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum ama elden birşey gelmiyor Rabbim büyük kucağını boş bırakmasın inşaAllah

7+5 tim bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum düşünemiyorum bile ama Rabbim sabır versin anlatması çok zor
Canım dua etmekten başka yapacak hicbisey yok elimizden hic bisey malesef gelmiyor hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür ki senin sağlığın yerinde
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin isteyen herkese bizede inşallah 🤲😔

7+5 ti canım doktorun hesaplamasını göre keşke tutmadı deselerdi daha az canım yanardı belki var olanı kaybetmek çok zormuş
Kalp atışını duyduktan sonra daha da zor oluyor inan. Ben de yaşadım malesef 😞 bi tek şeye tutunmuştum o zaman ; "hamile kalabiliyorum" sen de buna tutun canım. Rabbim tez vakitte bu günleri unuttursun sana inşaallah 🤲

Canım dua etmekten başka yapacak hicbisey yok elimizden hic bisey malesef gelmiyor hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür ki senin sağlığın yerinde
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin isteyen herkese bizede inşallah 🤲😔
Amin arkadaşım 🤲

Amin canım Allah razı olsun insallah hepimiz için hayırlısı olsun ..

Canim uzulmemek elde degil benimde gelismeyen kesem oldu hemde iki tane😢 3.cuyu oyle dusurdum ama lutfen kendini umitsizlige birakma sen guclusun birdahaki sefere olucaktir Rabbimin izniyle🤲🏻 Sagliksiz bir gebelik istemez kimse degilmi? Allahim icine ferahlik versin agrisiz birsekilde atlatirsin 🙏🏻🌹

Back