Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Doğmamış çocuğa bu kötülüğü yapmak istemem boşver 🤣🤣
Ay gel valla oralarda muhabbet hiç sarmıyor bizim kasım aralık topiği gibi değil hicbir yer 😟
Yaaa dimi öyle valla kasık Aralık harikaydı burası da öyle çok güzel orası sıkıcıya benziyo 😁 bbi grupta biiz açarız belki😅

Etmez miyim hiç bolca dua edicem hepinize 🥰🙏🏻 çok ara verme bak ben kimyasaldan sonra hemen başladım doktor erteleme taraftarıydı ama ara vermek istemedim. İnşallah rabbim neyi uygun görür verirse kabulüm yeterli sağlıklı hayırlı evlat ve evlatlar olsun 🙏🏻🌹
Sende kimyasal.yaşamısın bende temmuzda kimyasal.yaşadım😔hsg histreskopi ve HLA kan tahlili istemisdi. Hepsi iyi oldum transfer yapıldı. Cizik atıldığı için doktor ertelemek tarafdarı değildi

Ya bende mesela daha normallesti hersey ama kesinlikle cok ayakta kaldim mi belim cok agriyo onun disinda bende soyle seywlr var mesela dudaklarim falan cok kuruyor hani ruzgar yersinde kurur ya yanar biraz onun disinda yuzum gozum sis aralarda tabi kasik agrilarim hafif gogus agrilaeim var yalniz midem bi tuhaf yaniyor gibi ayy ben mutlu oluyotum boyle olunca ama 😁😁
Benimde dudağım hayatım boyunca böyle kurumadı.. sanki susuzlukdan yanmış gibi

Back