Aralık - Ocak Transfer olacaklar

benim de hafif kasık ağrım var şuanda.. bir de bu prolutex ne fena bir şeymiş oturmak eziyet oldu🤦 ama bende sürekli elimi koyup koyup dua ediyorum tutunsunlar diye.. burdan sonrası teslimiyet artık🤲🏻 inşallah canımm allahın izniyle🙏 tüp bebek anneleri.. allahım güç kuvvet versin hepimize inşallah kolay şeyler yaşamıyoruz bu süreçte..
Allah kabul etsin canım🥰🧿🍀🎉🎊 bebeklerimiz hissediyordur bizi eminim🍀🧿💕 prolutex karından yapıyorum acıtmıyor beni fazla, sadece elim göbeğime değdiğinde sızlıyor o kadar, eşim yapıyor bana,dik açıyla vur ve yavaş yavaş ver ilacı, bitince de hemen alkollü pamukla avuştur dağılsın ilaç. Şifa olsun bebeklerine, gelsinler de vuruluruz iğneleri sıkıntı yok🥰🍀🧿🎊🎉

Maalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Çok çok üzgünüm canım çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın bi daha, ben de düşük yaptım, toparlandım bi daha denedim, olana kadar deneyeceğiz napalım, Allah maddi manevi güç kuvvet versin canım

Kızlaar dualarınıza talibim🥰🧿🎉🎊🍀 yarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma🥰🧿🍀🎊🎉 @Umut_bebek UkaderU UkaderU @kofi PlutonMerkez PlutonMerkez Nosking Nosking @serrabk mlshope mlshope @Bade_badee @Gnc42 @tek08 @Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
Bacım senin mesaj arada kaynamış görmemişim 😟
Geç oldu ama inşallah yapışır bebeğin bırakmaz seni. 8 gün sonra da çift çizgi inşallah senden de bi güzel haber 😍😍😍

Bacım senin mesaj arada kaynamış görmemişim 😟
Geç oldu ama inşallah yapışır bebeğin bırakmaz seni. 8 gün sonra da çift çizgi inşallah senden de bi güzel haber 😍😍😍
Allah razı olsun canım benim🥰🧿🍀🎊🎉 asıl şimdi test bekleme gününe kadar duaya ihtiyacımız var😂 ben aldım güzel enerjilerinizi zaten💕 teker teker pozitif haberleri veriyoruz burda maşallah🧿 kadercim ikizlerle gümbür gümbür açtı yolumuzu biz de geliyoruz arkasından peşpeşe🍀

Allah razı olsun canım benim🥰🧿🍀🎊🎉 asıl şimdi test bekleme gününe kadar duaya ihtiyacımız var😂 ben aldım güzel enerjilerinizi zaten💕 teker teker pozitif haberleri veriyoruz burda maşallah🧿 kadercim ikizlerle gümbür gümbür açtı yolumuzu biz de geliyoruz arkasından peşpeşe🍀
Hamile olmak pozitif almaktan daha heyecanlıdır diyordum da yok aynı heyecan olmuyor valla sizin haberlerinizle o heyecanı yeniden yaşıyorum yalan yok🤗
Tek embriyo mu koydular çift mi hadi bi ikiz daha gelsin 😍😍

Yaaa çok tatlısın 🤩 inşallah dediğin gibi ikizdir değilse de sağlık olsun teke de razıyım sağlıklı olsunda 🙏🏻 başı çektim inşallah sizden de güzel pozitifleri duyacağız 🥰

Yaaa çok tatlısın 🤩 inşallah dediğin gibi ikizdir değilse de sağlık olsun teke de razıyım sağlıklı olsunda 🙏🏻 başı çektim inşallah sizden de güzel pozitifleri duyacağız
Hamile olmak pozitif almaktan daha heyecanlıdır diyordum da yok aynı heyecan olmuyor valla sizin haberlerinizle o heyecanı yeniden yaşıyorum yalan yok🤗
Tek embriyo mu koydular çift mi hadi bi ikiz daha gelsin 😍😍
Ay bu aralar yüksek beta duydum hep özelden yazıştığım Bi arkadaş daha var onunla da hemen hemen aynı betamız o da ikiz olabilir. mlshope mlshope ninde 12. Günü 500 küsür o da ikiz olabilir 🤩

Yaaa çok tatlısın 🤩 inşallah dediğin gibi ikizdir değilse de sağlık olsun teke de razıyım sağlıklı olsunda 🙏🏻 başı çektim inşallah sizden de güzel pozitifleri duyacağız

Ay bu aralar yüksek beta duydum hep özelden yazıştığım Bi arkadaş daha var onunla da hemen hemen aynı betamız o da ikiz olabilir. mlshope mlshope ninde 12. Günü 500 küsür o da ikiz olabilir 🤩
Ayyy insallah yaaa ama tabiki hayirlisi neyse o olsun ama ikiz olsa allahimm dahada bi cildirriz heraldeee😁😁

Kasık ağrır canım benim de daha çok 1ü. Günden sonra özellikle 12. Gün değişik kasık ağrısı olmaya başladı batma gerilme gibi 😁
Ya bende mesela daha normallesti hersey ama kesinlikle cok ayakta kaldim mi belim cok agriyo onun disinda bende soyle seywlr var mesela dudaklarim falan cok kuruyor hani ruzgar yersinde kurur ya yanar biraz onun disinda yuzum gozum sis aralarda tabi kasik agrilarim hafif gogus agrilaeim var yalniz midem bi tuhaf yaniyor gibi ayy ben mutlu oluyotum boyle olunca ama 😁😁

Ya bende mesela daha normallesti hersey ama kesinlikle cok ayakta kaldim mi belim cok agriyo onun disinda bende soyle seywlr var mesela dudaklarim falan cok kuruyor hani ruzgar yersinde kurur ya yanar biraz onun disinda yuzum gozum sis aralarda tabi kasik agrilarim hafif gogus agrilaeim var yalniz midem bi tuhaf yaniyor gibi ayy ben mutlu oluyotum boyle olunca ama 😁😁
Göğsümde benim dolgun kalma var ama çok ağru yok hafif hassas. Geceleri çok kuruyo benim ağzım dudaklarım. Belki kilo almışsındır ben 1 kilo aldım 😁 insan orası burası ağrıyınca mutlu olur muymuş olurmuş işte🤩 bana da eşim diyo gözlerin biraz tuhaf bakıyo bakışın değişti diyo nasıl oluyo bilmiyorum 😅

Ayyy insallah yaaa ama tabiki hayirlisi neyse o olsun ama ikiz olsa allahimm dahada bi cildirriz heraldeee😁😁
Sizden önce ben çıldıracam burda bekle bekle. Hadi gidin görün şu keseleri bu gariban rahatlasın artık 😍🤗
Kız kader ikiz olursa birinin adını nosking koy diyormuşum 🤣🤣

Sizden önce ben çıldıracam burda bekle bekle. Hadi gidin görün şu keseleri bu gariban rahatlasın artık 😍🤗
Kız kader ikiz olursa birinin adını nosking koy diyormuşum 🤣🤣
Valla he seni yalnız bıraktık yaaa benim durum kesşnleşse de senin gruplara katılsam 🤣🤣 kız koyarım tabi duyulmamış isim işte patlar gider 😅😅🤩

IMG_20210131_011052.jpg
sevgili anne-anne adayları lupus testini yorumlayabilir misiniz? Bilenler lütfen yazabilir mi

Valla he seni yalnız bıraktık yaaa benim durum kesşnleşse de senin gruplara katılsam 🤣🤣 kız koyarım tabi duyulmamış isim işte patlar gider 😅😅🤩
Doğmamış çocuğa bu kötülüğü yapmak istemem boşver 🤣🤣
Ay gel valla oralarda muhabbet hiç sarmıyor bizim kasım aralık topiği gibi değil hicbir yer 😟

Göğsümde benim dolgun kalma var ama çok ağru yok hafif hassas. Geceleri çok kuruyo benim ağzım dudaklarım. Belki kilo almışsındır ben 1 kilo aldım 😁 insan orası burası ağrıyınca mutlu olur muymuş olurmuş işte🤩 bana da eşim diyo gözlerin biraz tuhaf bakıyo bakışın değişti diyo nasıl oluyo bilmiyorum 😅
Yaa banasa diyolar ya yuzune hamilelik geldi zaten son zamanlarsa bi degismitin falan 😁😁 kiz bir su iciyorum agzim dilim damagim dedigin gibi 😁😁 ayy aman olsun ben herseye raziyimmm🙏🙏🥰🥰😁😁

Back